Lapin joulunajan tiedote

NordenBladet — Lapin alueella vietetty rauhallisesti joulua poliisin näkökulmasta katsottuna.Lapin alueelle on tullut joulun viettoon paljon ulkomaalaisia ja kotimaisia joulun viettäjiä. Ihmiset ovat viettäneet joulua rauhallisesti eikä poliisi ole joutunut puuttumaan ihmisten joulun viettoon, kuin vain muutamissa jouluriidoissa. Liikenteessä on ollut vilkasta ja ulosajoja sekä suistumisia on tapahtunut autoilijoilla. Onneksi vakavilta henkilövahingoilta on vältytty.Lapin poliisilaitos haluaa toivottaa kaikille piparkakun tuoksuista joulun aikaa sekä malttia joulun paluuliikenteeseen. 

Lapin alueella vietetty rauhallisesti joulua poliisin näkökulmasta katsottuna.

Lapin alueelle on tullut joulun viettoon paljon ulkomaalaisia ja kotimaisia joulun viettäjiä. Ihmiset ovat viettäneet joulua rauhallisesti eikä poliisi ole joutunut puuttumaan ihmisten joulun viettoon, kuin vain muutamissa jouluriidoissa. Liikenteessä on ollut vilkasta ja ulosajoja sekä suistumisia on tapahtunut autoilijoilla. Onneksi vakavilta henkilövahingoilta on vältytty.

Lapin poliisilaitos haluaa toivottaa kaikille piparkakun tuoksuista joulun aikaa sekä malttia joulun paluuliikenteeseen. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory