Lapin alueen päivittäistiedote

NordenBladet — Joulun aika alkanut rauhallisesti Lapin alueella.Kemi

Joulun aika alkanut rauhallisesti Lapin alueella.

Kemi

Perjantai-iltana poliisipartio mittasi Kemissä nuoren autoilijan nopeudeksi 154 km/h moottoritiellä nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Moottoritiellä oli muutakin joululiikennettä ja tienpinta oli jäinen. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Sankarinkadulla Kemissä kerrostalon porraskäytävään oli tunkeuduttu rikkomalla alaoven lasi. Poliisi selvittää perjantai-iltaisen vahingon aiheuttajaa.

Lauantaina aamuyöstä torniolaisessa ravintolassa asiakas löi toista asiakasta nyrkillä kasvoihin. Lyöjä oli poistunut paikalta ennen poliisipartion tuloa, mutta poliisilla on tiedot henkilöstä.

Rovaniemi

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen epäillystä rattijuoposta Rovaniemellä perjantaina iltapäivällä. Poliisi tavoitti tehtävään liittyvän henkilöauton VT 4 Hirvaan lähellä. Kuljettajalta jouduttiin ottamaan sairaalahenkilökunnan toimesta verikoe alkoholipitoisuuden varmistamiseksi. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartio päätti pysäyttää henkilöauton Rovaniemellä keskustan alueella lauantai yönä ja tarkastaa kuljettajan ajokunnon. Henkilöauton kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin yli rattijuopumuksen rajan ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Tunturi Lappi

Tunturilapin alueella on ollut paljon joulun menoliikennettä valtateillä eikä onnettomuuksilta ole vältytty. Onneksi pahoja henkivahinkoja vaatineita kolareita ei ole tapahtunut liikenteessä, ainoastaan muutamia tieltä suistumisia sekä muutama peräänajoja on tapahtunut.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory