Autoilija ajoi ulos tieltä Taivassalossa

NordenBladet — Tiistaina tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantui kaksi henkilöä. Tie oli tapahtumakohdassa erityisen jäinen.Lounais-Suomen poliisin partio sai tiistaina aamupäivällä tiedon Taivassalossa Turuntien ja Muntintien risteyksessä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta.Poliisin tietojen mukaan Kustavin suunnasta tullut ajoneuvo oli ajautunut liukkauden vuoksi Turuntiellä Muntintien risteyksen kohdalla loivassa mutkassa ajosuunnassaan oikealle pientareelle. Tämän jälkeen ajoneuvo oli ajautunut ajosuunnassaan tien yli vasemmalle puolelle ojaan osuen kallioon.Ajoneuvon kuljettaja sekä sen kyydissä istunut matkustaja loukkaantuivat ulosajon seurauksena ja lähtivät onnettomuuspaikalta jatkotutkimuksiin.Matkustajan kertoman mukaan tie oli tapahtumakohdassa liukas. Myös paikalla ollut poliisipartio totesi tien olleen onnettomuuskohdassa erityisen jäinen.

Tiistaina tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa loukkaantui kaksi henkilöä. Tie oli tapahtumakohdassa erityisen jäinen.

Lounais-Suomen poliisin partio sai tiistaina aamupäivällä tiedon Taivassalossa Turuntien ja Muntintien risteyksessä tapahtuneesta liikenneonnettomuudesta.

Poliisin tietojen mukaan Kustavin suunnasta tullut ajoneuvo oli ajautunut liukkauden vuoksi Turuntiellä Muntintien risteyksen kohdalla loivassa mutkassa ajosuunnassaan oikealle pientareelle. Tämän jälkeen ajoneuvo oli ajautunut ajosuunnassaan tien yli vasemmalle puolelle ojaan osuen kallioon.

Ajoneuvon kuljettaja sekä sen kyydissä istunut matkustaja loukkaantuivat ulosajon seurauksena ja lähtivät onnettomuuspaikalta jatkotutkimuksiin.

Matkustajan kertoman mukaan tie oli tapahtumakohdassa liukas. Myös paikalla ollut poliisipartio totesi tien olleen onnettomuuskohdassa erityisen jäinen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory