Mies autoili Iitissä huumeiden vaikutuksen alaisena, mukanaan teleskooppipatukka yms

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 180 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 11 henkilöä. Kummaltakin kenttäjohtoalueelta tavoitettiin liikennevirasta päihtyneitä kuljettajia.KANTA-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 180 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 11 henkilöä. Kummaltakin kenttäjohtoalueelta tavoitettiin liikennevirasta päihtyneitä kuljettajia.

KANTA-HÄME

Maanantaina kello 8.00 aikaan sai poliisi tehtäväksi mennä Hämeenlinnassa Kuuslahdentielle, missä henkilöauto on suistunut tieltä ulos. Paikalta tavattiin auton kuljettajana toiminut 19-vuotias mies ja apukuskin paikalla nukkuva mies, joilla kummallakaan ei ollut ulosajosta johtuvia vammoja. Partio puhallutti kuljettajan ja seulonta-alkometri näytti nollaa. Miehelle tehtiin myös huumausainepikatesti, joka näytti miehen käyttäneen huumeita. Autoon suoritetussa paikanetsinnässä, autosta löytyi huumaavia lääkkeitä, joihin kummallakaan miehellä ei ollut esittää reseptejä. Auton kuljettaja toimitettiin verikokeeseen ja sen jälkeen poliisilaitokselle odottelemaan kuulustelua.

Kello 13.40 aikaan jäi Hämeenlinnassa Katsastusmiehentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 42-vuotias nainen. Nainen oli kasannut mukanansa olleisiin lastenrattaisiin erilaisia tuotteita noin 80 euron arvosta ja työntänyt sen jälkeen rattaat ohi kassalinjan maksamatta tuotteita.

Kello 16.40 aikaan pysäytti partio Hausjärvellä Pursijärventiellä kuorma-auton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 53-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen ja hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mies kuljetettiin verikokeisiin asian varmistamiseksi ja hänen ajokorttinsa otettiin polisiin haltuun.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 11.30 aikaan pysäytti partio Iitissä Hallintiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 32-vuotias mies puhalsi nollat, mutta huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Autoon suoritettiin paikanetsintä, jossa autosta löytyi teleskooppipatukka, laiton kaasusumutin sekä erilaisia huumaavia lääkkeitä. Autoa kuljettanut mies kiinniotettiin ja kuljetettiin verikokeen jälkeen poliisilaitokselle odottelemaan kuulusteluja.

Kello 15.00 aikaan jäi Lahdessa Aleksanterinkadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksen yrityksestä, myymälävartijoiden ja polisiin hyvin tuntema 30-vuotias mies. Mies oli ottanut liikkeen hyllystä tavaroita kantoon ja koettanut poistua myymälästä. Nähdessään vartijan, oli hän alkanut pakoilla vartijaa ja ripotella hallussaan olevia tavaroita ympäri liikettä. Yhdet 80 euron arvoiset nappikuulokkeet, mies oli ottanut pois pakkauksesta ja niitä ei saatu enää myyntikuntoisena takaisin. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni omaisuusrikoksista 23 kertaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory