Myymälävarkaan saaliiksi päätyi 1100 euron edestä tavaraa Lahdessa

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 160 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi kahdeksan henkilöä. Tehtäväkirjo oli jälleen laajaa. Poliisi tavoitti niin näpistelijöitä kuin liikenteessä häiriötä aiheuttavia henkilöitä.PÄIJÄT-HÄME

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 160 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi kahdeksan henkilöä. Tehtäväkirjo oli jälleen laajaa. Poliisi tavoitti niin näpistelijöitä kuin liikenteessä häiriötä aiheuttavia henkilöitä.

PÄIJÄT-HÄME

Kello 09.30 aikaan sai partio hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan Lahdessa Holman alueella juoksee myyjä myymälävarkaan perässä. Partio tapasi myyjän läheisen huoltoaseman pihalta, jonka kohdalla myyjä oli menettänyt näköyhteyden karkulaiseen. Myyjän antamien tuntomerkkien perusteella partio havaitsi Kiitokadulla sijaitsevan hallin pihalla kyseisen miehen. Miehen syyllisyys vahvistui viimeistään siinä vaiheessa, kun mies poliisit havaittuaan pinkaisi juoksuun ja yritti paeta hallin taakse. Pienen juoksukilpailun jälkeen 55-vuotias mies tavoitettiin ja hänen hallustaan löytyi kaupalle kuuluvaa omaisuutta. Mies myönsi anastaneensa rautakaupasta kaksi älylukkoa, jotka hän oli piilottanut tietokonelaukkuunsa. Tuotteiden yhteisarvo oli lähes 1100 euroa. Mies kuljetettiin poliisilaitokselle kiinniotettuna, odottamaan jatko toimenpiteitä.

Samassa kaupassa jäi kiinni kello 11.50 aikaan kiinni näpistyksestä 51-vuotias mies, joka oli ottanut erilaisia käsityökaluja hyllystä noin 100 euron arvosta ja ohitti kassalinjan maksamatta niitä. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista anastusrikoksista yhdeksän kertaa.

Kello 11.20 aikoihin tapahtui Lahdessa Rakokivenalueella Uudenkyläntien ja Piiankalliontien risteyksessä kahden auton välinen nokkakolari. Tapahtumapaikalla selvisi, että 20-vuotias mies oli leikkinyt ja luistattanut autonsa perää liukkaalla tiellä sekä menettänyt tämän takia autonsa hallinnan. Auto oli suistunut vastaantulevan liikenteen kaistalle ja osunut vastaantulevan auton keulaan. Vastapuolen auton kuljettaja toimitettiin sairaankuljetuksen toimesta lääkäriin hoidattamaan vammojansa. Epäillyn auton kuljettaja ei loukkaantunut tilanteessa. Hänet määrättiin ajokieltoon ja asiasta laadittiin rikosilmoitus.

KANTA-HÄME

Kello 16.50 aikaan jäi Riihimäellä Voimalankadulla sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 61-vuotias nainen, joka oli ottanut hyllystä erilaisia alkoholijuomia, noin 19 euron arvosta ja laittanut ne reppuunsa. Nainen oli kulkenut tämän jälkeen kassalinjan ohi maksamatta tuotteita. Nainen on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista seitsemän kertaa.

Kello 20.30 aikaan havaitsi partio VT2:lla Jokioisissa henkilöauton, joka ohitteli kovalla nopeudella edellä ajavia autoja. Partio kääntyi auton perään ja tavoitti sen varalaskupaikan jälkeen. Autolle mitattiin nopeudeksi 133km/h, kun kyseisellä osuudella rajoitus on 80 km/h. Auto jatkoi matkaansa ja ennen Autokeidasta mitattiin autolle vielä nopeudeksi 101 km/h, kun nopeusrajoitus oli 60 km/h. Auto saatiin pysäytettyä ja autoa kuljettanut 30-vuotias mies määrättiin ajokieltoon. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus nimikkeellä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Kello 00.40 pysäytti partio Riihimäellä Kaarlonkadulla henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 25-vuotias mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehen käyttämän henkilöauton rekisterikilpi oli myös muutettu tussia ja mustaa teippiä käyttämällä. Rekisterikilven väärennyksen syyksi selvisi se, että auto oli liikennekäytöstä poistettu ja katsastamaton.

Kello 01.00 aikaan pysäytti partio Hämeenlinnassa Pälkäneentiellä henkilöauton tarkastusta varten. autoa kuljettanut 25-vuotias mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, joka vahvisti epäilyn.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory