Mielenosoitus käynnissä kaivosalan FEM 23 -tapahtumassa

NordenBladet — Poliisi on paikalla Kittilän Levillä turvaamassa sekä tapahtumakokonaisuuden järjestelyt että mielenosoituksen rauhallisen sujumisen.Noin kolmekymmentä mielenilmaisijaa on tänä aamuna estänyt Levillä kansainvälisen FEM-kaivoskonferenssin osallistujien bussin liikkeelle lähdön. Mielenilmaisijat ovat lukittautuneet bussin rakenteisiin ja estäneet sen lähdön. Poliisi sai tiedon mielenosoituksesta Hätäkeskuksen kautta juuri ennen sen alkua.Elokapina on ilmoittanut tänään sosiaalisessa mediassa järjestävänsä toimintaa koko viikolle. Poliisilla oli ennakkotieto vain keskiviikon 1.11. ja torstain 2.11. mielenilmauksista.

Poliisi on paikalla Kittilän Levillä turvaamassa sekä tapahtumakokonaisuuden järjestelyt että mielenosoituksen rauhallisen sujumisen.

Noin kolmekymmentä mielenilmaisijaa on tänä aamuna estänyt Levillä kansainvälisen FEM-kaivoskonferenssin osallistujien bussin liikkeelle lähdön. Mielenilmaisijat ovat lukittautuneet bussin rakenteisiin ja estäneet sen lähdön. Poliisi sai tiedon mielenosoituksesta Hätäkeskuksen kautta juuri ennen sen alkua.

Elokapina on ilmoittanut tänään sosiaalisessa mediassa järjestävänsä toimintaa koko viikolle. Poliisilla oli ennakkotieto vain keskiviikon 1.11. ja torstain 2.11. mielenilmauksista.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory