Poliisi varautuu mielenilmauksiin Kittilässä tällä viikolla

NordenBladet — Kittilän Levillä järjestetään kaivosalan FEM 23 -tapahtumakokonaisuus 30.10. – 3.11.2023. Tapahtumaan odotetaan osallistujia ulkomaita myöten.Kaivosala ja siihen liittyvät ympäristöongelmat ovat viime aikoina saaneet mielenosoittajia liikkeelle. Sosiaalisen median perusteella tapahtuman yhteydessä tullaan nytkin järjestämään mielenilmauksia. Näistä ei vielä ole tehty poliisille ilmoituksia, mutta poliisi on varautunut olemaan paikalla turvaamassa sekä tapahtumakokonaisuuden järjestelyt että mielenosoitusten rauhallisen sujumisen.

Kittilän Levillä järjestetään kaivosalan FEM 23 -tapahtumakokonaisuus 30.10. – 3.11.2023. Tapahtumaan odotetaan osallistujia ulkomaita myöten.

Kaivosala ja siihen liittyvät ympäristöongelmat ovat viime aikoina saaneet mielenosoittajia liikkeelle. Sosiaalisen median perusteella tapahtuman yhteydessä tullaan nytkin järjestämään mielenilmauksia. Näistä ei vielä ole tehty poliisille ilmoituksia, mutta poliisi on varautunut olemaan paikalla turvaamassa sekä tapahtumakokonaisuuden järjestelyt että mielenosoitusten rauhallisen sujumisen.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory