Poliisi selvitti epäiltyä teräasehavaintoa Lappeenrannassa – vaaratilannetta ei ole ollut

NordenBladet — Poliisi sai torstaina 12.10. aamupäivällä hätäkeskuksen kautta ilmoituksia mahdollisesta teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä Kimpisen koulun lähialueella Lappeenrannassa. Poliisi on tarkastanut alueen ja koulun ja todennut, ettei vaaraa ole.Sosiaalisessa mediassa on liikkunut erilaisia huhuja asiasta. Suuri osa teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä tehdyistä ilmoituksista on poliisin käsityksen mukaan perustunut sosiaalisen median huhuihin. Poliisin selvitettyä asiaa ilmeni, ettei vaaratilannetta ole ollut, eikä näiden tietojen pohjalta ketään epäillä rikoksesta.Poliisi seuraa tilannetta ja puuttuu matalalla kynnyksellä kaikkiin teräasehavaintoihin. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole asiasta enempää tiedotettavaa.

Poliisi sai torstaina 12.10. aamupäivällä hätäkeskuksen kautta ilmoituksia mahdollisesta teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä Kimpisen koulun lähialueella Lappeenrannassa. Poliisi on tarkastanut alueen ja koulun ja todennut, ettei vaaraa ole.

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut erilaisia huhuja asiasta. Suuri osa teräaseen kanssa liikkuneesta henkilöstä tehdyistä ilmoituksista on poliisin käsityksen mukaan perustunut sosiaalisen median huhuihin. Poliisin selvitettyä asiaa ilmeni, ettei vaaratilannetta ole ollut, eikä näiden tietojen pohjalta ketään epäillä rikoksesta.

Poliisi seuraa tilannetta ja puuttuu matalalla kynnyksellä kaikkiin teräasehavaintoihin. Tässä vaiheessa poliisilla ei ole asiasta enempää tiedotettavaa.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory