Mies häiriköi hätäkeskusta turhilla puheluilla

NordenBladet — Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana 180 tehtävää. Polisiin suojiin päätyi seitsemän henkilöä.PÄIJÄT-HÄME

Hämeen polisiilla oli vuorokauden aikana 180 tehtävää. Polisiin suojiin päätyi seitsemän henkilöä.

PÄIJÄT-HÄME

Kello16.30 aikaan sai partio tehtäväksi mennä Lahden keskustassa sijaitsevaan kauppakeskukseen, jossa vartijat olivat ottaneet kiinni miehen. Toinen kauppakeskuksen asiakas oli tullut kertomaan vartijoille, että mies oli nostanut paitaansa ja paidan alla oli ollut puukko tupessa. Mies ei ollut uhannut kuitenkaan puukolla ketään. Polisin tullessa paikalle, löytyi miehen hallusta teräaseen lisäksi 165 kpl huumaavaksi luokiteltuja lääkkeitä, joihin miehellä ei ollut esittää reseptiä. 30-vuotias mies kiinniotettiin ja kuljetettiin poliisiasemalle.

Kello 17.20 ilmoitti hätäkeskus poliisille, että heille tulee aiheettomia puheluita Asikkalan Salonsaaresta. Hätäkeskuspäivystäjä oli käskenyt puheluita soittavaa miestä lopettamaan, mutta mies oli päivystäjälle, sanonut, ettei hän lopeta soittelua. Mies ehti soittaa hätäkeskukseen yhdeksän aiheetonta puhelua. Partio tavoitti päihtyneen 63-vuotiaan miehen ja kiinniotti tämän. Miestä epäillään tietoliikenteen häirinnästä.

KANTA-HÄME

Kello 18.15 aikaan jäi Turengissa Harvialantiellä sijaitsevassa kaupassa kiinni näpistyksestä 25-vuotias mies. Mies oli ottanut hyllystä elintarvikkeita noin 12 euron arvosta ja poistunut kassalinjojen läpi maksamatta niitä. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 50 kertaa. Miehellä oli myös puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus perässään.

Kello 20.10 aikaan pysäytti partio Forssassa Vierämäntiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettanut 26-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen myös huumeita. Autoon suoritettiin paikanetsintä, jonka yhteydessä autosta löytyi pieni määrä epäiltyä huumausainetta. Poliisin yleisjohtaja määräsi myös tehtäväksi kotietsinnän miehen käyttämään asuntoon. Asunnosta löytyi lisää epäiltyä huumausainetta, jonka vuoksi asunnossa asuva auton kuljettaja sekä toinen asunnossa kirjoilla oleva mies kiinniotettiin.

Kello 03.00 aikaan mittasi partio VT3.lla Hämeenlinnassa Ryttylän liittymän kohdalla vastaantulevalle henkilöautolle nopeudeksi 157 km/h. Partio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytettyä Hämeenlinnaan nousevan rampin kohdalla. Autoa kuljettanut 25-vuotias mies puhalsi nollat seulonta-alkometriin, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Miehellä ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja miehellä oli myös puolustusvoimien pyytämä etsintäkuulutus perässään.

Kello 03.10 aikaan yritti partio pysäyttää Hausjärvellä Hikiäntiellä henkilöautoa tarkastusta varten. Partion kytkiessä pysäytysvalot päälle, lähti autoa kuljettanut henkilö ajamaan poliisia karkuun Hikiäntietä kohti Hyvinkäätä. Auton nopeus oli kovimmillaan 150 km/h, nopeusrajoituksen ollessa kyseisessä kohdassa 80 km/h. Ajoneuvo kääntyi Hikiäntieltä oikealle Leponiemen suuntaan johtavalle yksityistielle ja jonkun matkaa sitä ajettuaan suistui tienvieressä olevan talon pensasaitaan ja pysähtyi. Autosta lähti karkuun kaksi henkilöä, jotka tavoitettiin lähistöltä. Pakoon lähteneiltä noin 35-vuotiailta miehiltä löytyi hallustaan huumausaineita sekä huumaavaksi luokiteltuja lääkkeitä. Autoon suoritutetussa paikanetsinnässä, autosta löytyi myös huumausaineita. Miehet kiinniotettiin.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory