Liikennerikokset työllistivät poliisia alkuviikosta

NordenBladet — Poliisilla oli viikon alussa useita liikenneaiheisia valvonta- ja hälytystehtäviä Pohjois-Karjalassa 

Poliisilla oli viikon alussa useita liikenneaiheisia valvonta- ja hälytystehtäviä Pohjois-Karjalassa

 

Rattijuopumus Lieksassa

Poliisipartio pysäytti Lieksassa maanantaina puolilta päivin henkilön, jonka kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 0,83 promillen lukemaa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta.

Alaikäinen törmäsi henkilöautolla kantoon Nurmeksessa

Hätäkeskukseen oli ilmoitettu maanantai-iltana, että auto oli törmännyt puunkantoon Nurmeksessa. Paikalle hälytetylle poliisipartiolle selvisi, että kuljettajana oli toiminut nuori ajokortiton henkilö ja auto oli aiemmin otettu luvatta käyttöön Nurmeksesta. Autossa oli ollut tapahtuma-aikaan myös toinen alaikäinen henkilö. Nuorten luvatta käyttämä auto ei ollut liikennekelpoinen ja jarrutkin olivat hyvin puutteelliset. Autolla oli ehditty ajaa noin 15km:n matka yleisillä teillä.

Ilman ajokorttia ja humalassa Joensuussa

Henkilöauton kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Joensuun Karsikossa maanantai-iltana. Poliisipartio pysäytti epävarmasti liikkuneen ja vastaantulevien kaistallakin käyneen henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 0,76 promillea. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja auto oli käyttökiellossa ja katsastamaton.

Huumekuski Kontiolahdessa

Poliisipartio pysäytti tiistaiaamuna Kontiolahdessa henkilöauton, jonka kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti osoitti kuljettajan käyttäneen ennen ajoa huumausaineita. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autosta oli katsastus ja verot rästissä.

 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory