Epäiltyjä rattijuopumuksia Kokemäellä ja Harjavallassa

NordenBladet — Poliisi tavoitti sunnuntaina päihtyneitä kuljettajia Kokemäen ja Harjavallan keskustassa.Poliisi suoritti sunnuntaina liikenteenvalvontaa Kokemäen keskustan alueella. Aamulla poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan, jolle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi noin yhden promillen. Lisäksi kuljettajalle suoritettiin huumepikatesti, jonka tulos oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Poliisi tavoitti sunnuntaina päihtyneitä kuljettajia Kokemäen ja Harjavallan keskustassa.

Poliisi suoritti sunnuntaina liikenteenvalvontaa Kokemäen keskustan alueella. Aamulla poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan, jolle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi noin yhden promillen. Lisäksi kuljettajalle suoritettiin huumepikatesti, jonka tulos oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Illalla partio pysäytti henkilöauton kuljettajan, jolle suoritettu puhalluskoe oli nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Myös Harjavallassa suoritettiin sunnuntaina liikenteenvalvontaa keskustan alueella. Sunnuntaiyönä poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan, jolle suoritettu puhalluskoe oli nolla promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory