Murtomiehet tavattu jo ennen tekoa Mikkelissä.

NordenBladet — Mikkelin Moison lakkautetun sairaan alueella liikkui hämärämiehiä myöhään tiistai-iltana.Itä-Suomen poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän tiistaina 23.30 aikoihin. Vartioimisliikkeen vartija oli huomannut kierroksellaan, kun Moision entisen sairaalan alueella oli liikettä. Paikalta löytyi neljä nuorta aikuista miestä. Heillä oli hallussa ammatilaisen välineistöä:  sorkkarauta, työkaluja, otsalamppuja. Mutta ei hyvää selitystä oleskeluunsa alueella, jossa se oli kiellettyä. Tarkkaa tietoa ei tapaamishetkellä saatu, oltiinko rakennuksissa käyty sisällä. Se selvinnee myöhemmin. Mutta nuoret yötyöläiset majoitettiin poliisilain perusteella rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi Mikkelin poliisiasemalle. Lisäksi hallussa olevista murtautumiseen liittyvistä välineistä annettiin maksullista muistutusta. 

Mikkelin Moison lakkautetun sairaan alueella liikkui hämärämiehiä myöhään tiistai-iltana.

Itä-Suomen poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän tiistaina 23.30 aikoihin. Vartioimisliikkeen vartija oli huomannut kierroksellaan, kun Moision entisen sairaalan alueella oli liikettä. Paikalta löytyi neljä nuorta aikuista miestä. Heillä oli hallussa ammatilaisen välineistöä:  sorkkarauta, työkaluja, otsalamppuja. Mutta ei hyvää selitystä oleskeluunsa alueella, jossa se oli kiellettyä. 

Tarkkaa tietoa ei tapaamishetkellä saatu, oltiinko rakennuksissa käyty sisällä. Se selvinnee myöhemmin. Mutta nuoret yötyöläiset majoitettiin poliisilain perusteella rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi Mikkelin poliisiasemalle. Lisäksi hallussa olevista murtautumiseen liittyvistä välineistä annettiin maksullista muistutusta. 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory