Epäiltyjä rattijuopumuksia ja omaisuusrikoksia Pohjois-Savossa

NordenBladet — Kaartokadun työmaalta anastettiin omaisuutta KuopiossaPoliisipartio pysäytti sunnuntaina klo 15:30 henkilöauton Siilinjärvellä Viitosella. Autoa kuljettaneelle ajokiellossa olevalle naiselle suoritettu puhalluskoe oli puhdas, mutta hänen epäillään olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena sylkitestin perusteella. Kyydissä oli kaksi täysi-ikäistä matkustajaa. Kuljettaja käytettiin verikokeessa mahdollisen päihtymyksen varmistamiseksi.

Kaartokadun työmaalta anastettiin omaisuutta Kuopiossa

Poliisipartio pysäytti sunnuntaina klo 15:30 henkilöauton Siilinjärvellä Viitosella. Autoa kuljettaneelle ajokiellossa olevalle naiselle suoritettu puhalluskoe oli puhdas, mutta hänen epäillään olleen huumausaineiden vaikutuksen alaisena sylkitestin perusteella. Kyydissä oli kaksi täysi-ikäistä matkustajaa. Kuljettaja käytettiin verikokeessa mahdollisen päihtymyksen varmistamiseksi.

Hätäkeskuksesta tuli poliisille ilmoitus sunnuntaina klo 15:10 henkilöauton ja moottoripyörän välisestä kolarista Puutosssalmentien ja Itä-Saamaistentien risteyksessä. Poliisi meni paikalle ja puhutti ajoneuvoa kuljettaneen miehen. Hän oli ajanut Itä.Saamaisentietä Puutossalmen risteykseen. Henkilöauton kulkusuunnasta vasemmalta oli tullut moottoripyörä, joka oli törmännyt auton vasempaan takakylkeen ja suistunut ojaan. Moottoripyörän kuljettaja oli mahdollisesti loukannut itseään, mutta ei halunnut ensihoitoa paikalle. Jonkin ajan kuluttua moottoripyörän kuljettaja oli poistunut paikalta kohti Vehmersalmea. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Muut mahdolliset rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä. Poliisilla on tiedossa moottoripyörän omistaja.

Kahden henkilön epäillään tunkeutuneen Kuopiossa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Kaartokadun rakennustyömaalle. Henkilöiden epäillään anastaneen omaisuutta ja poistuneen paikalta pakettiautolla. Poliisi tavoitti auton ja rikoksesta epäillyt. Autossa oli anastetuksi epäiltyä omaisuutta. Tapausta tutkitaan varkausrikoksena. Asianomistajat ja anastetun omaisuuden määrä tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Poliisi sai hätäkeskuksesta tehtävän Lapinlahdelle Nerkoonniementielle maanantaina klo 03:21. Ilmoituksen mukaan pakettiauto on suistunut ojaan ja autossa on kuljettajan paikalla mies, johon ilmoittaja ei saa kontaktia ja ovet ovat lukossa. Tapahtumapaikalle meni poliisin ja pelastuksen yksiköitä. Tapahtumapaikalla selvisi, että auto oli ajanut Lapinlahden suunnasta pohjoiseen ja ajautunut suoralla tienosalla kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle ojaan. Autossa kuljettajan paikalla olleen ajokiellossa olleen miehen epäillään kuljettaneen autoa. Hänen epäillään olleen alkometripuhalluksen perusteella päihtynyt. Hän ei saanut vammoja ulosajossa eikä kyydissä ollut matkustajia. ​​​​​​​

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory