Useita rattijuopumuksia Pohjois-Karjalan alueella

NordenBladet — Miehet ajoivat päihtyneenä autoillaan Enossa, Tohmajärvellä, Joensuussa ja Uimaharjussa Mies kuljetti auto ilman ajo-oikeutta Kiteellä Mies yritti anastaa sähköpotkulaudan akkua JoensuussaPoliisipartio pysäytti Enossa Kauppatiellä henkilöautoilija 19.08.2023 klo 18.28 aikaan ja kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 0,98 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa oli yksi matkustaja.

Miehet ajoivat päihtyneenä autoillaan Enossa, Tohmajärvellä, Joensuussa ja Uimaharjussa Mies kuljetti auto ilman ajo-oikeutta Kiteellä Mies yritti anastaa sähköpotkulaudan akkua Joensuussa

Poliisipartio pysäytti Enossa Kauppatiellä henkilöautoilija 19.08.2023 klo 18.28 aikaan ja kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 0,98 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa oli yksi matkustaja.

Poliisipartio puhallutti henkilöautoilijan Tohmajärvellä Vääräkoskentiellä havaittuaan kuljettajan ympäriinsä revittelevän rivitaloalueen sorapintaisella pihamaalla 19.08.2023 klo 18.00 aikaan. Kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti 2,8 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen Joensuun Koverossa 19.08.2023 klo 18.00 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu pakettiautolla ajosta päihtyneenä. Poliisipartio puhallutti epäillyn kuljettajan ja puhalluskoe osoitti 1,91 promillea.

Poliisipartio pysäytti henkilöautolla liikkuneen miehen Kiteellä Kantatiellä 19,08.2023 klo 21.30 aikaan. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hän oli jäänyt vuoden sisällä 5 kertaa aikaisemmin kiinni kortitta ajosta.

Poliisipartio pysäytti 20.08.2023 klo 02.45 aikaan Uimaharjussa Harjunraitilla henkilöautoilijan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 2,47 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa oli väärät rekisterikilvet ja auto oli poistettu liikenteestä ja verot olivat erääntyneet sekä auto oli viimeksi katsastettu vuonna 2017.

Miestä epäillään Kettuvaarantiellä tapahtuneesta varkauden yrityksestä Joensuussa. Miehen epäillään yrittäneen anastaa sähköpotkulaudan akku sahaamalla sitä irti akkusahalla 20.08.2023 klo 05.02 aikaan. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu asiasta. Poliisipartio tavoitti ilmoituksen mukaisen auton ja henkilön. Tier-merkkisen sähköpotkulaudan akkua ei oltu saatu irti, mutta lauta oli sahattu kolmeen osaan.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory