Tampereen poliisilla odotetun kiireinen perjantai

NordenBladet — Sisä-Suomen poliisin viikonloppu Tampereella lähti käyntiin odotetusti vilkkaissa merkeissä. Poliisin näkökulmasta perjantai-ilta ja yö olivat kiireisiä, mutta liikkeellä olleeseen väkimäärään suhteutettuna kuitenkin tehtävämäärältään kohtuullisia. Vakavimpia rikoksia ei ole toistaiseksi tullut poliisin tietoon.Poliisilakiperusteisesti eli liiallisen päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen perusteella poliisilaitoksella kiinni otettuna yönsä vietti noin 30 henkilöä. Tämä on huomattavasti enemmän kuin kesäperjantaina yleensä.

Sisä-Suomen poliisin viikonloppu Tampereella lähti käyntiin odotetusti vilkkaissa merkeissä. Poliisin näkökulmasta perjantai-ilta ja yö olivat kiireisiä, mutta liikkeellä olleeseen väkimäärään suhteutettuna kuitenkin tehtävämäärältään kohtuullisia. Vakavimpia rikoksia ei ole toistaiseksi tullut poliisin tietoon.

Poliisilakiperusteisesti eli liiallisen päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen perusteella poliisilaitoksella kiinni otettuna yönsä vietti noin 30 henkilöä. Tämä on huomattavasti enemmän kuin kesäperjantaina yleensä.

Poliisille tulleiden tehtävämäärien perusteella yö oli tavanomaista vilkkaampi, perjantai-illan ja lauantaiaamun klo 18-06 välillä oli yksistään Tampereen alueella poliisilla noin 160 hälytystehtävää. Tehtävät liittyivät lähinnä häiriökäyttäytymiseen, päihtyneiden auttamiseen ja epäiltyihin rikoksiin. Poliisin tietoon tuli yön aikana useita vahingontekoja, pahoinpitelyitä ja huumausaineiden käyttörikoksia. Vakavampia henkeen tai terveyteen kohdistuneita rikoksia kuten esimerkiksi törkeä pahoinpitely, ei ole poliisille viime yöltä Tampereella ilmoitettu.

Poliisille festariperjantai ja yleisön käytös on näyttäytynyt myös aiempaa positiivisemmassa valossa. Esimerkiksi yhtään sakkoa siitä, että olisi yritetty viedä teräaseita tapahtuma-alueelle ei ole kirjattu. Myös Ratinan suvannon alueella on ollut rauhallista, veteen hyppivät henkilöt eivät ole ainakaan tähän mennessä työllistäneet viranomaisia.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory