Päihtynyt festivaalikansa ja cruising-ajo näkyivät poliisin tehtävissä viikonloppuna

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisilla riitti kuluneen viikon aikana tehtäviä alueen jokaisessa kolkassa. Festivaalien ja cruising-ajojen valvonnan lisäksi poliisi nappasi tuoreeltaan kiinni nipun varkaita.Musiikkifestivaali työllisti poliisia Raaseporissa perjantainaMusiikkifestivaali Augustinatten työllisti poliisia melkoisesti perjantaina 11.8. Tapahtumajärjestäjä hoiti osuutensa tapahtuma-alueella mallikkaasti, ja poliisi puolestaan vastasi alueen ulkopuolella esiin tulleista lieveilmiöistä. Liikkeellä Tammisaaressa oli runsaslukuisesti sekä nuoria että aikuisia. Aikuisten osalta useampi päätyi poliisi haltuun Raaseporin ja Lohjan poliisiasemille runsaan päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi. Viranomaisten apua tarvitsivat myös päihtyneet nuoret. Espoossa järjestetty musiikkitapatuma TAGi on POP sen sijaan sujui poliisin näkökulmasta rauhallisemmin.Poliisi valvoi pitkän ajoneuvoletkan liikenteeseen tuonutta cruising-ajoa Lauantaina 12.8. poliisi valvoi cruising-ajoa, joka lähti liikkeelle Kirkkonummelta. Porukkaan liittyi jo cruisingin alkumetreillä noin 200 ajoneuvoa, ja poliisin arvion mukaan tapahtumassa oli illan aikana vähintään 400 autokuntaa. Usean kunnan alueella ympäri Uuttamaatta liikkunut ajoneuvojen letka päätti reittinsä lopulta Helsinkiin. Kuten usein cruising-ajojen kohdalla, tästäkään tapahtumasta ei ollut tehty ilmoitusta poliisille etukäteen. − Paikalla olleet poliisimme kuitenkin keskustelivat tapahtumajärjestäjän kanssa ja kannustivat tapahtumailmoituksen tekemiseen tai ainakin keskustelemaan tapahtumien järjestämisestä poliisin kanssa. Tällä tavoittelemme sitä, että tapahtumat järjestettäisiin vastuullisella ja turvallisella tavalla, kertoo komisario Hannu Kontola.Tällä viikolla poliisi jatkaa aktiivista valvontaa koulujen lähistöillä. Venevaras jäi verekseltään kiinni EspoossaTorstaina 10.8. Espoon Iirislahdessa veneen omistaja oli havainnut, että hänen lukittuna olleen moottoriveneensä parissa puuhasteli tuntematon mies. Veneen köysiä oli katkottu ja kuomu viilletty auki. Veneen omistajan nopeasti tekemän ilmoituksen ansiosta poliisi tavoitti miehen nopeasti. Häntä epäillään nyt törkeästä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Länsi-Uudenmaan poliisilla riitti kuluneen viikon aikana tehtäviä alueen jokaisessa kolkassa. Festivaalien ja cruising-ajojen valvonnan lisäksi poliisi nappasi tuoreeltaan kiinni nipun varkaita.

Musiikkifestivaali työllisti poliisia Raaseporissa perjantaina

Musiikkifestivaali Augustinatten työllisti poliisia melkoisesti perjantaina 11.8. Tapahtumajärjestäjä hoiti osuutensa tapahtuma-alueella mallikkaasti, ja poliisi puolestaan vastasi alueen ulkopuolella esiin tulleista lieveilmiöistä. 

Liikkeellä Tammisaaressa oli runsaslukuisesti sekä nuoria että aikuisia. Aikuisten osalta useampi päätyi poliisi haltuun Raaseporin ja Lohjan poliisiasemille runsaan päihtymyksen tai häiriökäyttäytymisen vuoksi. Viranomaisten apua tarvitsivat myös päihtyneet nuoret. 

Espoossa järjestetty musiikkitapatuma TAGi on POP sen sijaan sujui poliisin näkökulmasta rauhallisemmin.

Poliisi valvoi pitkän ajoneuvoletkan liikenteeseen tuonutta cruising-ajoa 

Lauantaina 12.8. poliisi valvoi cruising-ajoa, joka lähti liikkeelle Kirkkonummelta. Porukkaan liittyi jo cruisingin alkumetreillä noin 200 ajoneuvoa, ja poliisin arvion mukaan tapahtumassa oli illan aikana vähintään 400 autokuntaa. Usean kunnan alueella ympäri Uuttamaatta liikkunut ajoneuvojen letka päätti reittinsä lopulta Helsinkiin. 

Kuten usein cruising-ajojen kohdalla, tästäkään tapahtumasta ei ollut tehty ilmoitusta poliisille etukäteen. 

− Paikalla olleet poliisimme kuitenkin keskustelivat tapahtumajärjestäjän kanssa ja kannustivat tapahtumailmoituksen tekemiseen tai ainakin keskustelemaan tapahtumien järjestämisestä poliisin kanssa. Tällä tavoittelemme sitä, että tapahtumat järjestettäisiin vastuullisella ja turvallisella tavalla, kertoo komisario Hannu Kontola.

Tällä viikolla poliisi jatkaa aktiivista valvontaa koulujen lähistöillä. 

Venevaras jäi verekseltään kiinni Espoossa

Torstaina 10.8. Espoon Iirislahdessa veneen omistaja oli havainnut, että hänen lukittuna olleen moottoriveneensä parissa puuhasteli tuntematon mies. Veneen köysiä oli katkottu ja kuomu viilletty auki. Veneen omistajan nopeasti tekemän ilmoituksen ansiosta poliisi tavoitti miehen nopeasti. Häntä epäillään nyt törkeästä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory