Viimeinen rallipäivä käynnistyy rauhallisen yön jälkeen

NordenBladet — Poliisitoiminnallisesti lauantai-sunnuntaiyö 5.-6.8.2023 oli rallien vaikutusalueella rauhallinen. Tälle päivälle on luvassa vilkasta paluuliikennettä, joka jatkunee iltaan saakka.Lauantaiyö oli Keski-Suomessa melko rauhallinen. Alkuillassa poliisilla oli enemmän tehtäviä ja päällekkäisiä useamman partion tilanteita Jyväskylän keskustan alueella. Jyväskylän keskustassa oli yöllä yllättävän vähäinen ihmismäärä aiempiin vuosiin verrattuna ja yö oli lähes normaaliin viikonloppuyöhön verrattavissa. Tehtävät koostuivat suurimmalta osin pahoinpitely- ja häiriötehtävistä sekä päihtyneistä henkilöistä huolehtimisesta. Kahdeksan päihtynyttä vietti yön poliisin suojissa.Äänekosken ja Jämsän seudulla oli jonkin verran tehtäviä. Himoksen alueella oli hiljaista, vaikka rallien viimeiset erikoiskokeet keskittyvät sinne ja yleisöä majoittuu alueella runsaasti.Rattijuopumuksesta saatiin kiinni yön aikana yksi henkilö.Rallia ajetaan 9-tien varressaTänään ajetaan neljä erikoiskoetta Jämsän ja Jyväskylän välillä, joten paluuliikenteen lisäksi 9-tiellä kulkee erikoiskokeisiin liittyvää liikennettä iltapäivään saakka. Palkintoseremonia on Himoksella kello 14.15.Paluuliikennettä iltaan astiSunnuntaina etenkin Jämsän ja Himoksen alue ruuhkautuu 9-tiellä sekä Jyväskylän että Tampereen suuntaan ajoittain, ja liikenteen odotetaan jatkuvan vilkkaana iltaan asti. Myös reitin Jämsästä Padasjoen kautta Lahden suuntaan odotetaan ruuhkautuvan.Varaudu paluuliikenteessä pitkiin jonotusaikoihin. Ruuhkassa ohittelu ei juurikaan nopeuta matkantekoa ja aiheuttaa turhia vaaratilanteita. Sanomattakin on selvää, että väsyneenä tai edellisen illan promilleissa ei liikenteeseen saa lähteä. 

Poliisitoiminnallisesti lauantai-sunnuntaiyö 5.-6.8.2023 oli rallien vaikutusalueella rauhallinen. Tälle päivälle on luvassa vilkasta paluuliikennettä, joka jatkunee iltaan saakka.

Lauantaiyö oli Keski-Suomessa melko rauhallinen. Alkuillassa poliisilla oli enemmän tehtäviä ja päällekkäisiä useamman partion tilanteita Jyväskylän keskustan alueella. 

Jyväskylän keskustassa oli yöllä yllättävän vähäinen ihmismäärä aiempiin vuosiin verrattuna ja yö oli lähes normaaliin viikonloppuyöhön verrattavissa. Tehtävät koostuivat suurimmalta osin pahoinpitely- ja häiriötehtävistä sekä päihtyneistä henkilöistä huolehtimisesta. Kahdeksan päihtynyttä vietti yön poliisin suojissa.

Äänekosken ja Jämsän seudulla oli jonkin verran tehtäviä. Himoksen alueella oli hiljaista, vaikka rallien viimeiset erikoiskokeet keskittyvät sinne ja yleisöä majoittuu alueella runsaasti.

Rattijuopumuksesta saatiin kiinni yön aikana yksi henkilö.

Rallia ajetaan 9-tien varressa

Tänään ajetaan neljä erikoiskoetta Jämsän ja Jyväskylän välillä, joten paluuliikenteen lisäksi 9-tiellä kulkee erikoiskokeisiin liittyvää liikennettä iltapäivään saakka. Palkintoseremonia on Himoksella kello 14.15.

Paluuliikennettä iltaan asti

Sunnuntaina etenkin Jämsän ja Himoksen alue ruuhkautuu 9-tiellä sekä Jyväskylän että Tampereen suuntaan ajoittain, ja liikenteen odotetaan jatkuvan vilkkaana iltaan asti. Myös reitin Jämsästä Padasjoen kautta Lahden suuntaan odotetaan ruuhkautuvan.

Varaudu paluuliikenteessä pitkiin jonotusaikoihin. Ruuhkassa ohittelu ei juurikaan nopeuta matkantekoa ja aiheuttaa turhia vaaratilanteita. Sanomattakin on selvää, että väsyneenä tai edellisen illan promilleissa ei liikenteeseen saa lähteä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory