Rallin lauantaipäivä Jyväskylässä

NordenBladet — Poliisin silmin päivä on sujunut rauhallisesti. Päivän aikana ajettiin kahdeksan erikoiskoetta lähinnä Jämsän ja Oriveden alueella. Liikenne 9-tiellä oli koko päivän vilkasta, mutta pahimmilta ruuhkilta vältyttiin.Poliisi varautui ruuhkiin erikoiskokeiden lähialueilla Jämsässä sekä Jämsän ja Jyväskylän välisellä tiellä. Päivä liikenteessä on kuitenkin ollut ralliliikenteen osalta rauhallinen ja pahoilta ruuhkilta ja ylilyönneiltä on vältytty. Päivän aikana poliisin tietoon tuli yksittäisiä rattijuopumuksia ja myös muutamia sakkoja on jouduttu kirjoittamaan. Poliisi on päivän mittaan muistuttanut tienkäyttäjiä liikenneturvallisuudesta sosiaalisessa mediassa. Jyväskylän Vapaudenkadulla järjestettiin yleinen kokous. Paikalla oli noin 50 katujuhlan viettäjää. Poliisi oli paikalla turvaamassa ennalta ilmoitetun tilaisuuden häiriöttömän ja turvallisen sujumisen. Tapahtuma sujui poliisin näkökulmasta kaikilta osin rauhallisesti.Jyväskylän MM-ralli päättyy sunnuntaina. Paluuliikenne rallien jälkeen voi aiheuttaa pitkiä jonotusaikoja 9-tielle Jämsän ja Jyväskylän suuntaan. Varaa matkalle riittävästi aikaa. 

Poliisin silmin päivä on sujunut rauhallisesti. Päivän aikana ajettiin kahdeksan erikoiskoetta lähinnä Jämsän ja Oriveden alueella. Liikenne 9-tiellä oli koko päivän vilkasta, mutta pahimmilta ruuhkilta vältyttiin.

Poliisi varautui ruuhkiin erikoiskokeiden lähialueilla Jämsässä sekä Jämsän ja Jyväskylän välisellä tiellä. Päivä liikenteessä on kuitenkin ollut ralliliikenteen osalta rauhallinen ja pahoilta ruuhkilta ja ylilyönneiltä on vältytty. Päivän aikana poliisin tietoon tuli yksittäisiä rattijuopumuksia ja myös muutamia sakkoja on jouduttu kirjoittamaan. Poliisi on päivän mittaan muistuttanut tienkäyttäjiä liikenneturvallisuudesta sosiaalisessa mediassa. 

Jyväskylän Vapaudenkadulla järjestettiin yleinen kokous. Paikalla oli noin 50 katujuhlan viettäjää. Poliisi oli paikalla turvaamassa ennalta ilmoitetun tilaisuuden häiriöttömän ja turvallisen sujumisen. Tapahtuma sujui poliisin näkökulmasta kaikilta osin rauhallisesti.

Jyväskylän MM-ralli päättyy sunnuntaina. Paluuliikenne rallien jälkeen voi aiheuttaa pitkiä jonotusaikoja 9-tielle Jämsän ja Jyväskylän suuntaan. Varaa matkalle riittävästi aikaa.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory