Rallit käynnistyivät Jyväskylässä torstaina

NordenBladet — Rallien osalta päivä sujui odotetusti. Alkuillasta ennalta ilmoittamaton mielenilmaus sulki Hannikaisenkadun ajokaistat. Poliisi päätti mielenilmauksen, koska liikenne häiriintyi vakavasti.Päivä alkoi aamulla testierikoiskokeella Rannankylässä. Ralliyleisöä oli paikalla runsaasti, mutta liikenne sujui silti kohtalaisen sujuvasti. Erityisiä ongelmia tai ylilyöntejä torstain liikenteessä ylipäänsä ei poliisin tietoon tullut.Vähän ennen kello 16 ennalta ilmoittamaton mielenilmaus Jyväskylän Hannikaisenkadulla haittasi ajokaistojen liikennettä. Poliisi käski mielenilmaisijoita siirtymään toiseen paikkaan, koska liikenne häiriintyi vakavasti. Koska toistakaan siirtymiskäskyä ei noudatettu, otettiin seitsemän mielenosoittajaa kiinni niskoittelusta. Mielenosoittajat olivat poliisin tiloissa rikoksilta ja häiriöltä suojaamiseksi muutamia tunteja, mutta heidät on jo päästetty pois. Asia siirtyy esitutkintaan.Ruuhkaa odotettavissa perjantaina 4- ja 9-teillePerjantaina liikenteen ruuhkautumista on odotettavissa 9-tiellä erityisesti Jämsä-Jyväskylä välillä ja 4-tiellä Vaajakoskella. Jos näille reiteille ei ole pakollista lähteä, poliisi suosittelee muita reittejä. Ruuhkassa tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta, sillä ajoneuvojen jonoutuessa peräänajovaara on ilmeinen. Poliisi muistuttaa yleisöä, että poliisin tai liikenteenohjaajien ohjeistusta erikoiskokeilla liikkumiseen tulee noudattaa. Autoja ei saa pysäköidä vaaraa aiheuttaviin paikkoihin, esimerkiksi pääväylille. Pelastusteiden on pysyttävä auki. Poliisi tai rallin järjestäjä voi hinauttaa esteenä olevan auton pois, lasku tulee auton omistajalle, haltijalle tai vuokraajalle.Poliisi valvoo järjestystä ja yleistä turvallisuutta myös Jyväskylän yössä ja huomenna liikenteessä. Muistathan, ettei tänään alkoholia nauttineen tule lähteä aamulla auton rattiin.

Rallien osalta päivä sujui odotetusti. Alkuillasta ennalta ilmoittamaton mielenilmaus sulki Hannikaisenkadun ajokaistat. Poliisi päätti mielenilmauksen, koska liikenne häiriintyi vakavasti.

Päivä alkoi aamulla testierikoiskokeella Rannankylässä. Ralliyleisöä oli paikalla runsaasti, mutta liikenne sujui silti kohtalaisen sujuvasti. 

Erityisiä ongelmia tai ylilyöntejä torstain liikenteessä ylipäänsä ei poliisin tietoon tullut.
Vähän ennen kello 16 ennalta ilmoittamaton mielenilmaus Jyväskylän Hannikaisenkadulla haittasi ajokaistojen liikennettä. Poliisi käski mielenilmaisijoita siirtymään toiseen paikkaan, koska liikenne häiriintyi vakavasti. Koska toistakaan siirtymiskäskyä ei noudatettu, otettiin seitsemän mielenosoittajaa kiinni niskoittelusta. Mielenosoittajat olivat poliisin tiloissa rikoksilta ja häiriöltä suojaamiseksi muutamia tunteja, mutta heidät on jo päästetty pois. Asia siirtyy esitutkintaan.

Ruuhkaa odotettavissa perjantaina 4- ja 9-teille

Perjantaina liikenteen ruuhkautumista on odotettavissa 9-tiellä erityisesti Jämsä-Jyväskylä välillä ja 4-tiellä Vaajakoskella. Jos näille reiteille ei ole pakollista lähteä, poliisi suosittelee muita reittejä. Ruuhkassa tulee noudattaa erityistä tarkkaavaisuutta, sillä ajoneuvojen jonoutuessa peräänajovaara on ilmeinen. 
Poliisi muistuttaa yleisöä, että poliisin tai liikenteenohjaajien ohjeistusta erikoiskokeilla liikkumiseen tulee noudattaa. Autoja ei saa pysäköidä vaaraa aiheuttaviin paikkoihin, esimerkiksi pääväylille. Pelastusteiden on pysyttävä auki. Poliisi tai rallin järjestäjä voi hinauttaa esteenä olevan auton pois, lasku tulee auton omistajalle, haltijalle tai vuokraajalle.

Poliisi valvoo järjestystä ja yleistä turvallisuutta myös Jyväskylän yössä ja huomenna liikenteessä. Muistathan, ettei tänään alkoholia nauttineen tule lähteä aamulla auton rattiin.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory