Ajo-oikeudettomia liikkeellä Hämeessä

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi sujunut tavanomaisten tehtävien parissa. Tehtäviä kertyi kaikkiaan 221 kappaletta. Kanta-Hämeen puolella Hämeenlinnassa kadonneen vanhuksen etsinnät iltapäivällä työllistivät partioita useamman tunnin ajan. Vanhus tavoitettiinkin yleisvihjeiden avulla hyvävointisena. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi viisi henkilöä.FORSSATiistaina iltapäivällä kello 17.10 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta VT10:llä. Poliisi tavoittikin tuntomerkkeihin sopivan, Tammelan suunnasta tulleen auton ja pysäytti tämän tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut parikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon yhdeksän kertaa vuoden sisällä.LAHTITiistaina iltapäivällä kello 14.00 aikaan liikennevalvontaa Ala-Okeroistentiellä suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut noin kuusikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon seitsemän kertaa vuoden sisällä.ORIMATTILATiistai-iltana kello 21.50 aikaan poliisipartio havaitsi Luhtikyläntiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton ja päätti pysäyttää tämän tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Auto kuljettanut nelikymppinen nainen puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Nainen käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Hämeen poliisilaitoksen alueella on kulunut vuorokausi sujunut tavanomaisten tehtävien parissa. Tehtäviä kertyi kaikkiaan 221 kappaletta. Kanta-Hämeen puolella Hämeenlinnassa kadonneen vanhuksen etsinnät iltapäivällä työllistivät partioita useamman tunnin ajan. Vanhus tavoitettiinkin yleisvihjeiden avulla hyvävointisena. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin päätyi viisi henkilöä.

FORSSA
Tiistaina iltapäivällä kello 17.10 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta VT10:llä. Poliisi tavoittikin tuntomerkkeihin sopivan, Tammelan suunnasta tulleen auton ja pysäytti tämän tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut parikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon yhdeksän kertaa vuoden sisällä.
LAHTI
Tiistaina iltapäivällä kello 14.00 aikaan liikennevalvontaa Ala-Okeroistentiellä suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut noin kuusikymppinen mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei ollut. Mies on syyllistynyt ajo-oikeudetta ajoon seitsemän kertaa vuoden sisällä.
ORIMATTILA
Tiistai-iltana kello 21.50 aikaan poliisipartio havaitsi Luhtikyläntiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton ja päätti pysäyttää tämän tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Auto kuljettanut nelikymppinen nainen puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Nainen käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory