Poliisi jatkoi valvontaa kesätapahtumissa Länsi-Uudellamaalla

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi jatkoi viime viikonloppuna vilkkaan tapahtumakesän valvontaa Espoossa ja Karjaalla. Lisäksi poliisi valvoi liikennettä niin maalla kuin vesillä, ja etenkin veneilijöiden kohdalla valvonta tuotti harmillisia tuloksia.Poliisi puhallutti 27 kuljettajaa vesillä – vain neljä heistä puhalsi nollatPoliisi valvoi perjantai- ja lauantai-iltoina vesiliikennettä Lohjanjärvellä ja Hiidenvedellä. Valvonnan tuloksena oli muutamia sakkoja muun muassa ylinopeudesta ja varustepuutteista. Huolestuttavaa poliisin näkökulmasta oli vesillä liikkuneiden suhtautuminen alkoholin käyttöön.− Poliisin alkometriin puhalsi vesillä 27 kuljettajaa. Heistä vain neljän kohdalla puhallustesti näytti puhdasta nollaa. Suurin osa kuljettajista oli siis nauttinut enemmän tai vähemmän alkoholia, vaikka heistä jokaisella tulos jäikin juuri alle rangaistavuuden, kertoo komisario Hannu Kontola.Vesiliikennejuopumuksen, josta ruorijuopumuksenakin puhutaan, raja on 1,0 promillea.Kesätapahtumat sujuivat pääosin rauhallisesti Espoossa ja KarjaallaEspoon viinijuhlat sujuivat perjantaina 28.7. ja lauantaina 29.7. poliisin näkökulmasta varsin maltillisesti. Tapahtumasta aiheutui poliisille lähinnä yksittäisiä tehtäviä päihtyneiden henkilöiden häiriökäyttäytymisen osalta. Espoon tapahtuman lisäksi poliisi oli läsnä myös esimerkiksi Karjaan yössä. Myös Karjaalla kesäiltaa vietettiin enimmäkseen asiallisesti, ja poliisin tarvitsikin kirjata vain muutamia rikosilmoituksia, joiden syynä oli esimerkiksi rattijuopumus.Poliisi on läsnä kesätapahtumissa myös tulevana viikonloppunaVilkas tapahtumakesä jatkuu Länsi-Uudellamaalla edelleen. Tulevana viikonloppuna esimerkiksi Hangossa järjestetään moottorivenetapahtuma ja Espoossa elektronisen musiikin festivaali. − Espoossa järjestettävän elektronisen musiikin festivaalin odotetaan keräävän Vermoon reippaasti yli 10 000 kävijää sekä perjantaina että lauantaina. On selvää, että tapahtuma näkyy ja kuuluu alueella. Tapahtumajärjestäjä vastaa lähtökohtaisesti tilaisuuden turvallisuudesta ja muun muassa liikennejärjestelyistä, mutta myös poliisi tulee näkymään tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä vahvasti, kertoo komisario Hannu Väänänen. 

Länsi-Uudenmaan poliisi jatkoi viime viikonloppuna vilkkaan tapahtumakesän valvontaa Espoossa ja Karjaalla. Lisäksi poliisi valvoi liikennettä niin maalla kuin vesillä, ja etenkin veneilijöiden kohdalla valvonta tuotti harmillisia tuloksia.

Poliisi puhallutti 27 kuljettajaa vesillä – vain neljä heistä puhalsi nollat

Poliisi valvoi perjantai- ja lauantai-iltoina vesiliikennettä Lohjanjärvellä ja Hiidenvedellä. Valvonnan tuloksena oli muutamia sakkoja muun muassa ylinopeudesta ja varustepuutteista. Huolestuttavaa poliisin näkökulmasta oli vesillä liikkuneiden suhtautuminen alkoholin käyttöön.

− Poliisin alkometriin puhalsi vesillä 27 kuljettajaa. Heistä vain neljän kohdalla puhallustesti näytti puhdasta nollaa. Suurin osa kuljettajista oli siis nauttinut enemmän tai vähemmän alkoholia, vaikka heistä jokaisella tulos jäikin juuri alle rangaistavuuden, kertoo komisario Hannu Kontola.

Vesiliikennejuopumuksen, josta ruorijuopumuksenakin puhutaan, raja on 1,0 promillea.

Kesätapahtumat sujuivat pääosin rauhallisesti Espoossa ja Karjaalla

Espoon viinijuhlat sujuivat perjantaina 28.7. ja lauantaina 29.7. poliisin näkökulmasta varsin maltillisesti. Tapahtumasta aiheutui poliisille lähinnä yksittäisiä tehtäviä päihtyneiden henkilöiden häiriökäyttäytymisen osalta. 

Espoon tapahtuman lisäksi poliisi oli läsnä myös esimerkiksi Karjaan yössä. Myös Karjaalla kesäiltaa vietettiin enimmäkseen asiallisesti, ja poliisin tarvitsikin kirjata vain muutamia rikosilmoituksia, joiden syynä oli esimerkiksi rattijuopumus.

Poliisi on läsnä kesätapahtumissa myös tulevana viikonloppuna

Vilkas tapahtumakesä jatkuu Länsi-Uudellamaalla edelleen. Tulevana viikonloppuna esimerkiksi Hangossa järjestetään moottorivenetapahtuma ja Espoossa elektronisen musiikin festivaali. 

− Espoossa järjestettävän elektronisen musiikin festivaalin odotetaan keräävän Vermoon reippaasti yli 10 000 kävijää sekä perjantaina että lauantaina. On selvää, että tapahtuma näkyy ja kuuluu alueella. Tapahtumajärjestäjä vastaa lähtökohtaisesti tilaisuuden turvallisuudesta ja muun muassa liikennejärjestelyistä, mutta myös poliisi tulee näkymään tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä vahvasti, kertoo komisario Hannu Väänänen.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory