Rattijuopumuksia Meri-Lapin alueella

NordenBladet — Kemissä huumeratti ja Pellossa törkeä rattijuopumus.Kemi 29.7.2023 kello 09.27 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos Poliisipartio päätti tarkistaa heitä vastaan Ilmarinkadulla tulleen henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Partio pysäytti auton. Auton kuljettajana oli kemiläinen 34-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat. Miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja bentsoille. Mies vietiin Mehiläinen Länsi-Pohjaan verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autoon suoritettiin paikanetsintä, mutta autosta ei löytynyt mitään laitonta.Pello 30.7.2023 kello 04.43 törkeä rattijuopumus Poliisipartio suoritti Pellon alueella normaalia partioajoa, jolloin he havaitsivat henkilöauton polttavan kumia Kyröntiellä. Partio pysäytti auton ja kuljettajana oli ylitorniolainen 24-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,99 mg/l. Mies vietiin Pellon terveyskeskukseen verikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.Tornio 24-25.7.2023 varkausVesaisenkadulla sijaitsevan omakotitalon autokatoksesta anastettiin valkoinen R Raymon TourRay sähköpolkupyörä. 

Kemissä huumeratti ja Pellossa törkeä rattijuopumus.

Kemi 29.7.2023 kello 09.27 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos 
Poliisipartio päätti tarkistaa heitä vastaan Ilmarinkadulla tulleen henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Partio pysäytti auton. Auton kuljettajana oli kemiläinen 34-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin nollat. Miehelle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja bentsoille. Mies vietiin Mehiläinen Länsi-Pohjaan verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autoon suoritettiin paikanetsintä, mutta autosta ei löytynyt mitään laitonta.

Pello 30.7.2023 kello 04.43 törkeä rattijuopumus 
Poliisipartio suoritti Pellon alueella normaalia partioajoa, jolloin he havaitsivat henkilöauton polttavan kumia Kyröntiellä. Partio pysäytti auton ja kuljettajana oli ylitorniolainen 24-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,99 mg/l. Mies vietiin Pellon terveyskeskukseen verikokeeseen. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokortti otettiin poliisin haltuun.

Tornio 24-25.7.2023 varkaus
Vesaisenkadulla sijaitsevan omakotitalon autokatoksesta anastettiin valkoinen R Raymon TourRay sähköpolkupyörä.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory