Liikennevalvonnassa kirjattuja törkeitä nimikkeitä ja Liperin myllymiljöön jatkuvat vahingonteot

NordenBladet — Outokummusta törkeitä nimikkeitä liikennevalvonnassa. Liperissä Meijeritien vanhassa myllymiljöössä jatkuvia vahingontekoja. Kolme hirvikolaria maakunnan alueella.Poliisipartio mittasi lauantaiaamuna klo 10.00 Outokummussa vt.9:llä Kuopiontiellä Varislahdessa henkilöautoilijalle ylinopeuden 136km/h, kun rajoitus oli 80km/h. Autoilijaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ylinopeuden aikana autoilija ohitti kolmea muuta autoilijaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.Poliispartio pysäytti Outokummussa Usinjärventiellä lauantaiaamupäivänä puoli kahdentoista aikaan henkilöautoilijan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 3,20 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oiikeudetta ja ajoneuvoverorikkomuksesta. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta ja auton ajoneuvovero oli maksamatta. Autosta poistettiin rekisterikilvet. Liperissä Meijeritie 1:ssä vanhan myllymiljöön tiloissa ja ympäristössä on tehty vahinkoa kevään ja kesän 2023 aikana. Vahinkoa on tehty maalaamalla ja töhrimällä paikkoja spraymaaleilla ja mm. polttamalla ja irtaimistoa ja muuta omaisuutta rikkomalla. Ovia oli rikottu ja murrettu, ikkunoita oli availtu. Tiedot tekijöistä voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 41 5320.Henkilöautoilija ja pyöräilijä kolaroivat Lieksassa Kattilajärventiellä lauantaina puolenpäivän aikaan. Paikalla poliisipartiolle selvisi, että henkilöautoilija oli ajanut Kattilakoskentietä Neitikosken suunnasta itään päin kun oikealle kääntyvässä mutkassa vastaan oli tullut kaksi pyöräilijää ja toinen pyöräilijä ja autoilija törmäsivät. Ensihoito kuljetti pyöräilijän saamaan hoitoa. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Lisäksi vuorokausiraportissa maakunnan alueelta kolme hirvikolaria:Lauantaina klo 12.30 Rääkkylässä Oravisalontiellä hirvi törmäsi henkilöauton oikeaan kylkeen ja autosta vaurioitui  lokasuoja ja peili. Suurriiistavirka-apu hälytettiin jäljestämään mahdollisesti loukkaantunutta eläintä. Henkilövahinkoja ei tullut.Ilomantsintiellä Joensuussa klo 22 jälkeen henkilöauto törmäsi hirveen ja auton keula vaurioitui. Aikuinen naarashirvi lopetettiin paikalle. Henkilövahinkoja ei tullut. Suurriistavirka-apu nouti hirven.Juuassa Joensuuntiellä klo 00.15 henkilöauto törmäsi hirveen ja vaurioitui keulastaan. Hirvi kuoli tapahtumapaikalle. Henkilövahinkoja ei tullut. Suurriistavirka-apu nouti hirven. 

Outokummusta törkeitä nimikkeitä liikennevalvonnassa. Liperissä Meijeritien vanhassa myllymiljöössä jatkuvia vahingontekoja. Kolme hirvikolaria maakunnan alueella.

Poliisipartio mittasi lauantaiaamuna klo 10.00 Outokummussa vt.9:llä Kuopiontiellä Varislahdessa henkilöautoilijalle ylinopeuden 136km/h, kun rajoitus oli 80km/h. Autoilijaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Ylinopeuden aikana autoilija ohitti kolmea muuta autoilijaa. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliispartio pysäytti Outokummussa Usinjärventiellä lauantaiaamupäivänä puoli kahdentoista aikaan henkilöautoilijan, jolle tehty puhalluskoe osoitti 3,20 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oiikeudetta ja ajoneuvoverorikkomuksesta. Hänellä ei ollut ajo-oikeutta ja auton ajoneuvovero oli maksamatta. Autosta poistettiin rekisterikilvet. 

Liperissä Meijeritie 1:ssä vanhan myllymiljöön tiloissa ja ympäristössä on tehty vahinkoa kevään ja kesän 2023 aikana. Vahinkoa on tehty maalaamalla ja töhrimällä paikkoja spraymaaleilla ja mm. polttamalla ja irtaimistoa ja muuta omaisuutta rikkomalla. Ovia oli rikottu ja murrettu, ikkunoita oli availtu. Tiedot tekijöistä voi ilmoittaa poliisin sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 41 5320.

Henkilöautoilija ja pyöräilijä kolaroivat Lieksassa Kattilajärventiellä lauantaina puolenpäivän aikaan. Paikalla poliisipartiolle selvisi, että henkilöautoilija oli ajanut Kattilakoskentietä Neitikosken suunnasta itään päin kun oikealle kääntyvässä mutkassa vastaan oli tullut kaksi pyöräilijää ja toinen pyöräilijä ja autoilija törmäsivät. Ensihoito kuljetti pyöräilijän saamaan hoitoa. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lisäksi vuorokausiraportissa maakunnan alueelta kolme hirvikolaria:

Lauantaina klo 12.30 Rääkkylässä Oravisalontiellä hirvi törmäsi henkilöauton oikeaan kylkeen ja autosta vaurioitui  lokasuoja ja peili. Suurriiistavirka-apu hälytettiin jäljestämään mahdollisesti loukkaantunutta eläintä. Henkilövahinkoja ei tullut.

Ilomantsintiellä Joensuussa klo 22 jälkeen henkilöauto törmäsi hirveen ja auton keula vaurioitui. Aikuinen naarashirvi lopetettiin paikalle. Henkilövahinkoja ei tullut. Suurriistavirka-apu nouti hirven.

Juuassa Joensuuntiellä klo 00.15 henkilöauto törmäsi hirveen ja vaurioitui keulastaan. Hirvi kuoli tapahtumapaikalle. Henkilövahinkoja ei tullut. Suurriistavirka-apu nouti hirven.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory