Poliisi tutkii Joensuun alueella kesän aikana tapahtuneita moottorikulkuneuvon käyttövarkauksia

NordenBladet — Poliisi tutkii Joensuun alueella kesän aikana tapahtuneita moottorikulkuneuvon käyttövarkauksia, joissa tekojen kohteena ovat olleet yksityishenkilöillä myynnissä olevat käytetyt moottoripyörät.Tekijän epäillään ottaneen moottoripyörä koeajoon, jonka jälkeen moottoripyörää ei ole palautettu. Poliisi epäilee tekijäksi noin 20-vuotiasta paikkakuntalaista miestä, joka on tällä hetkellä kiinniotettuna.Poliisi pyytää kiinnittämään mahdollisissa ostotilanteissa huomiota siihen, että koeajajalla on voimassa oleva ajo-oikeus ja varmistamaan ostajaehdokkaan henkilöllisyyden. Poliisiin voi ottaa yhteyttä, mikäli on joutunut edellä kuvatun kaltaisen teon kohteeksi.

Poliisi tutkii Joensuun alueella kesän aikana tapahtuneita moottorikulkuneuvon käyttövarkauksia, joissa tekojen kohteena ovat olleet yksityishenkilöillä myynnissä olevat käytetyt moottoripyörät.

Tekijän epäillään ottaneen moottoripyörä koeajoon, jonka jälkeen moottoripyörää ei ole palautettu. Poliisi epäilee tekijäksi noin 20-vuotiasta paikkakuntalaista miestä, joka on tällä hetkellä kiinniotettuna.

Poliisi pyytää kiinnittämään mahdollisissa ostotilanteissa huomiota siihen, että koeajajalla on voimassa oleva ajo-oikeus ja varmistamaan ostajaehdokkaan henkilöllisyyden. Poliisiin voi ottaa yhteyttä, mikäli on joutunut edellä kuvatun kaltaisen teon kohteeksi.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory