Rovaniemen poliisin tiedote viikonlopun tapahtumista

NordenBladet — Poliisia työllistivät viikonloppuna rattijuopot ja eksyneet marjastajat.Perjantai-iltana poliisi pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä Rovaniemellä ajoneuvon, jonka kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Muutamaa tuntia myöhemmin poliisi puhallutti Rovaniemen keskustassa toisen autoilijan, joka myös puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Näiden lisäksi Kemijärvellä tavattiin perjantai-iltana kuljettaja, jota epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi huumausainerikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.Lauantai-iltana poliisia pakeni Rovaniemellä moottoripyörällä kuljettaja, joka teki hetken päästä ajovirheen ja kaatui. Kuljettaja puhalsi niin sanotusti “nollat”, mutta hänelle tehty huumepikatesti antoi tuloksen, jonka perusteella kuljettajaa on syytä epäillä törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.Viikonloppuna poliisia työllistivät myös eksyneet marjastajat. Viikonlopun aikana kahtena eri päivänä kaksi marjastajaa eksyi Lapin poliisilaitoksen alueella. Molemmat löytyivät etsintöjen jälkeen hyväkuntoisina.Poliisi haluaakin muistuttaa kansalaisia pukeutumaan värikkäisiin vaatteisiin, jos on lähdössä marjastamaan. Tämän lisäksi poliisi suosittelee ottamaan mukaan puhelimen, jonka akussa riittää virtaa ja johon on asennettu 112-sovellus. Rovaniemen kaupunki on laatinut hyvän koosteen vinkeistä, joista voi olla hyötyä marjametsällä. Vinkit löytyvät täältä.  

Poliisia työllistivät viikonloppuna rattijuopot ja eksyneet marjastajat.

Perjantai-iltana poliisi pysäytti liikennevalvonnan yhteydessä Rovaniemellä ajoneuvon, jonka kuljettaja puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Muutamaa tuntia myöhemmin poliisi puhallutti Rovaniemen keskustassa toisen autoilijan, joka myös puhalsi törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Näiden lisäksi Kemijärvellä tavattiin perjantai-iltana kuljettaja, jota epäillään törkeän rattijuopumuksen lisäksi huumausainerikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lauantai-iltana poliisia pakeni Rovaniemellä moottoripyörällä kuljettaja, joka teki hetken päästä ajovirheen ja kaatui. Kuljettaja puhalsi niin sanotusti “nollat”, mutta hänelle tehty huumepikatesti antoi tuloksen, jonka perusteella kuljettajaa on syytä epäillä törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Viikonloppuna poliisia työllistivät myös eksyneet marjastajat. Viikonlopun aikana kahtena eri päivänä kaksi marjastajaa eksyi Lapin poliisilaitoksen alueella. Molemmat löytyivät etsintöjen jälkeen hyväkuntoisina.

Poliisi haluaakin muistuttaa kansalaisia pukeutumaan värikkäisiin vaatteisiin, jos on lähdössä marjastamaan. Tämän lisäksi poliisi suosittelee ottamaan mukaan puhelimen, jonka akussa riittää virtaa ja johon on asennettu 112-sovellus. 

Rovaniemen kaupunki on laatinut hyvän koosteen vinkeistä, joista voi olla hyötyä marjametsällä. Vinkit löytyvät täältä
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory