Rovaniemen päivittäistiedote 21.7.2023

NordenBladet — Rovaniemellä paloi talo, auto ajoi puuhun ja hiippailija kulki ihmisten pihoilla yöaikaan.Poliisille tuli ilmoitus tulipalosta kello kymmenen aikoihin torstai iltana. Talo tuhoutui palossa kokonaan. Poliisi epäilee tulipaloa tahallaan sytytetyksi.Poliisi sai puolenyön jälkeen tehtävän puuhun törmänneestä autosta Saarenkylässä. Auto oli ajanut omakotitalon piha-aidan läpi ennen törmäystä. Poliisi ei tavannut tapahtumapaikalta kuljettajaa. Juttua tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.Poliisi on saanut kansalaisilta useita yhteydenottoja koskien henkilöä, joka on hiippaillut Syväsenvaaran ja Nivavaaran alueella ihmisten pihoilla kahtena yönä peräkkäin. Asiasta on myös käyty keskusteltu sosiaalisessa mediassa. Asiassa ei tutkita vielä rikosta, mutta poliisi pyytää hiippailijasta vihjeitä ja akuuteista havainnoista on soitettava 112:een.Lapin poliisille voi lähettää vihjeen:sähköpostiin:  vihjeet.lappi@poliisi.fipuhelinvastaajaan: 0295 466 259WhatsAppiin: 050 415 5803 

Rovaniemellä paloi talo, auto ajoi puuhun ja hiippailija kulki ihmisten pihoilla yöaikaan.

Poliisille tuli ilmoitus tulipalosta kello kymmenen aikoihin torstai iltana. Talo tuhoutui palossa kokonaan. Poliisi epäilee tulipaloa tahallaan sytytetyksi.
Poliisi sai puolenyön jälkeen tehtävän puuhun törmänneestä autosta Saarenkylässä. Auto oli ajanut omakotitalon piha-aidan läpi ennen törmäystä. Poliisi ei tavannut tapahtumapaikalta kuljettajaa. Juttua tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Poliisi on saanut kansalaisilta useita yhteydenottoja koskien henkilöä, joka on hiippaillut Syväsenvaaran ja Nivavaaran alueella ihmisten pihoilla kahtena yönä peräkkäin. Asiasta on myös käyty keskusteltu sosiaalisessa mediassa. Asiassa ei tutkita vielä rikosta, mutta poliisi pyytää hiippailijasta vihjeitä ja akuuteista havainnoista on soitettava 112:een.
Lapin poliisille voi lähettää vihjeen:

sähköpostiin:  vihjeet.lappi@poliisi.fi
puhelinvastaajaan: 0295 466 259
WhatsAppiin: 050 415 5803 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory