Kauris menehtyi kolarissa ja varas anastanut kevytmoottoripyörän

NordenBladet — Kauriskolari Ilomantsissa, sekä kevytmoottoripyörä anastettiin Kuopiontien varrelta Liperissä.Keskiviikkoaamuna kello kahdeksan jälkeen sattui kauriskolari Ilomantsissa Möhköntiellä. Eläin oli menehtynyt kolaripaikalle ja henkilöauto rikkoontui etupuskuristaan ja tuulilasista. Henkilövahinkoja ei syntynyt. Suurriistavirka-apu nouti kauriin ruhon pois maastosta. Tiistaina 11.7.2023 oli havaittu VW Transporterin ja peräkärrin olleen paikalla Kuopiontien varrella, hieman Ylämyllyn risteyksestä Joensuun suuntaan. Havaintojen mukaan mieshenkilön kerrottiin lastanneen moottoripyörää peräkärrin kyytiin. Alun perin moottoripyörä oli vikaantunut ja jouduttu jättämään sen vuoksi tien varteen.Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15. 

Kauriskolari Ilomantsissa, sekä kevytmoottoripyörä anastettiin Kuopiontien varrelta Liperissä.

Keskiviikkoaamuna kello kahdeksan jälkeen sattui kauriskolari Ilomantsissa Möhköntiellä. Eläin oli menehtynyt kolaripaikalle ja henkilöauto rikkoontui etupuskuristaan ja tuulilasista. Henkilövahinkoja ei syntynyt. Suurriistavirka-apu nouti kauriin ruhon pois maastosta. 

Tiistaina 11.7.2023 oli havaittu VW Transporterin ja peräkärrin olleen paikalla Kuopiontien varrella, hieman Ylämyllyn risteyksestä Joensuun suuntaan. Havaintojen mukaan mieshenkilön kerrottiin lastanneen moottoripyörää peräkärrin kyytiin. Alun perin moottoripyörä oli vikaantunut ja jouduttu jättämään sen vuoksi tien varteen.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnot sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295415232 tai poliisipäivystykseen p. 0295415320 ma-pe klo 8-16:15.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory