Epäiltyjä rattijuopumuksia ja vaarallinen kolari Pohjois-Karjalassa

NordenBladet — Rattijuopumuksesta epäillyt kuljettajat jäivät kiinni Joensuussa ja Outokummussa. Joensuussa tapahtui polkupyöräilijän ja sähköpotkulaudan välinen kolari.

Rattijuopumuksesta epäillyt kuljettajat jäivät kiinni Joensuussa ja Outokummussa. Joensuussa tapahtui polkupyöräilijän ja sähköpotkulaudan välinen kolari.

Lauantaiaamuna kahdeksan jälkeen poliisille tuli ilmoitus pakettiautosta, jonka kuljettaja ei kyennyt ajamaan autoa normaalien liikennesääntöjen mukaisesti. Kuljettaja oli muun muassa ajellut liikenteenjakajien yli ja lähes törmännyt liikennemerkkiin. Poliisin tavoitettua auton, sen mieskuljettaja puhalsi alkometriin 0,78 promillea. Miehen käytös vaikutti huomattavasti päihtyneemmältä ja siksi hänet käytettiin verikokeessa. Ajokieltoon määrätyn kuljettajan jutun tutkinta jatkuu myöhemmin esitutkinnassa. Häntä epäillään rattijuopumuksesta.


Sunnuntaiyönä kello kolmen jälkeen Outokummussa ravintolan pihalta lähti henkilöauto kuljettajanaan päihtyneen oloinen mies. Poliisi tavoitti miehen. Alkometripuhallus oli 1,88 promillea. Hänen tapaustaan selvitetään törkeänä rattijuopumuksena.

Joensuun Niinivaaralla sattui sunnuntaiyönä kahden aikaan vakava kolari, jossa osapuolet olivat liikkeellä polkupyörällä ja sähköpotkulaudalla. Mies ajoi polkupyörällä keskustan suunnalta kohti Suvikadun S-Markettia. Vastaan tullut nainen ajoi kohti keskustaa sähköpotkulaudalla. Osapuolet olivat pyrkineet ohittamaan toisensa mutta tekivät väistöliikkeen samalla puolelle ja törmäsivät. Sähköpotkulaudalla ollut nainen kaatui tielle ja löi päänsä. Nainen toimitettiin pikaisesti sairaalaan.  Polkupyöräilijä loukkaantui törmäyksessä vain lievästi.

 

​​​​​​​

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory