Liikennerikoksiin epäilty mies yritti välttää kiinnijäämisen viranomaisille Kangasniemellä

NordenBladet — Epäilty törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ajoneuvorikkomus Kangasniemellä, joihin syylliseksi epäilty mies yritti välttää kiinnijäämisen.Ensihoito ilmoitti poliisille ajoneuvosta, jonka kuljettaja oli ajanut Kangasniemellä 13.7.2023 alkuillasta niin poikkeavasti, että he olivat päättäneet seurata ajoneuvoa. Ajoneuvo oli pysäköinyt paikallisen kaupan pihaan, jolloin oli selvinnyt kuljettajan olevan erittäin päihtynyt. Ensihoito oli yrittänyt estää kuljettajan ajoon lähdön, mutta hän oli päässyt poistumaan paikalta ajoneuvolla.Kuljettaja oli ajanut Kangasniemen taajamassa huomattavaa ylinopeutta ja on syytä olettaa, että sivullisille on mahdollisesti aiheutunut vaaraa.Poliisi tavoitti kuljettajan hänen kotiosoitteensa lähettyviltä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,92 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajoneuvorikkomuksesta.Poliisi pyytää henkilöitä, jotka ovat joutuneet mahdollisesti vaaratilanteeseen, ilmoittamaan asiasta sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232. Myös muut havainnot ajoneuvosta tapahtuma-aikana ovat tervetulleita.   

Epäilty törkeä rattijuopumus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ajoneuvorikkomus Kangasniemellä, joihin syylliseksi epäilty mies yritti välttää kiinnijäämisen.

Ensihoito ilmoitti poliisille ajoneuvosta, jonka kuljettaja oli ajanut Kangasniemellä 13.7.2023 alkuillasta niin poikkeavasti, että he olivat päättäneet seurata ajoneuvoa. 
Ajoneuvo oli pysäköinyt paikallisen kaupan pihaan, jolloin oli selvinnyt kuljettajan olevan erittäin päihtynyt. Ensihoito oli yrittänyt estää kuljettajan ajoon lähdön, mutta hän oli päässyt poistumaan paikalta ajoneuvolla.
Kuljettaja oli ajanut Kangasniemen taajamassa huomattavaa ylinopeutta ja on syytä olettaa, että sivullisille on mahdollisesti aiheutunut vaaraa.
Poliisi tavoitti kuljettajan hänen kotiosoitteensa lähettyviltä. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 1,92 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja ajoneuvorikkomuksesta.
Poliisi pyytää henkilöitä, jotka ovat joutuneet mahdollisesti vaaratilanteeseen, ilmoittamaan asiasta sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen p. 0295 415 232. Myös muut havainnot ajoneuvosta tapahtuma-aikana ovat tervetulleita. 
 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory