Liikenne- ja varkausrikoksia.

NordenBladet — Maanantaina kello 12.50 Kuopiontiellä Liperissä oli tapahtunut kahden henkilöauton peräänajokolari. Tiistaina kello 02.30 oli hätäkeskukseen ilmoitettu Ilomantsintiellä tapahtuneesta henkilöauton suistumisesta ojaan. Tiistaina kello 03.25 Hukanhaudantiellä Joensuussa poliisipartio havaitsi ajo-oikeudettoman kuljettajan liikenteessä. Tiistaina kello 03.50 oli Joensuun Rantakylässä Verkkotie 6 osoitteessa rikottu kerrostalon ulko-oven lasi rappurallilla heittämällä. Sunnuntaina kello 23.30 ja 03.00 välisenä aikana anastettu Valtimolla Valtimotalon edessä olleen mopon luona olleet kypärä ja ajolasit sekä maastokuvioinen reppu. Perjantain ja lauantain välisenä illan tai yön aikana 7.7 –8.7 oli murtauduttu Ylämyllyntiellä Liperissä huoltohalliin, josta anastettu työkoneita sekä Juhta Plus -merkkinen kevyt perävaunu.Maanantaina kello 12.50 Kuopiontiellä Liperissä oli tapahtunut kahden henkilöauton peräänajokolari. Tietyömaa-alueen kohdalla jonoon pysähtyneen henkilöauton perään oli törmännyt takana tullut henkilöauto.  Kumpikaan kuljettajista ei loukkaantunut törmäyksessä, mutta yksi etummaisessa henkilöautossa ollut matkustaja toimitettiin tarkastettavaksi.Tiistaina kello 02.30 oli hätäkeskukseen saapunut ilmoitus Ilomantsintiellä henkilöauton suistumisesta ojaan. Kuljettajan paikalla istunut mies oli puhaltanut alkometriin törkeän rattijuopumusrajan ylittävän tuloksen. Hänet käytettiin verikokeissa ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Kyydissään kuljettajalla oli yksi matkustaja.Tiistaina kello 03.25 Hukanhaudantiellä Joensuussa poliisipartio oli havainnut toista tehtävää suorittaessaan ajo-oikeudettoman kuljettajan liikenteessä. Henkilöauton kuljettaja oli liikenteessä ilman ajo-oikeutta jo seitsemännen kerran vuoden sisällä.Tiistaina kello 03.50 oli Joensuun Rantakylässä Verkkotie 6 osoitteessa rikottu kerrostalon ulko-oven lasi rappurallilla heittämällä.Sunnuntaina kello 23.30 ja 03.00 välisenä aikana oli anastettu Valtimolla Valtimotalon edessä seinustan vieressä olleen mopon luona olleet kypärä ja ajolasit sekä maastokuvioinen reppu, jossa oli ollut työkaluja, öljyä ja kotiavaimet.Mahdollisia havaintoja tekijästä tai tekijöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.15.Perjantain ja lauantain välisenä illan tai yön aikana 7.7 –8.7 oli murtauduttu Ylämyllyntiellä Liperin Ylämyllyllä huoltohalliin, josta anastettu työkoneita sekä Juhta Plus -merkkinen kevyt perävaunu. Perävaunun rekisteritunnus on DDM-310. Mahdollisia havaintoja murtoon tai anastettuun perävaunuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.15. 

Maanantaina kello 12.50 Kuopiontiellä Liperissä oli tapahtunut kahden henkilöauton peräänajokolari. Tiistaina kello 02.30 oli hätäkeskukseen ilmoitettu Ilomantsintiellä tapahtuneesta henkilöauton suistumisesta ojaan. Tiistaina kello 03.25 Hukanhaudantiellä Joensuussa poliisipartio havaitsi ajo-oikeudettoman kuljettajan liikenteessä. Tiistaina kello 03.50 oli Joensuun Rantakylässä Verkkotie 6 osoitteessa rikottu kerrostalon ulko-oven lasi rappurallilla heittämällä. Sunnuntaina kello 23.30 ja 03.00 välisenä aikana anastettu Valtimolla Valtimotalon edessä olleen mopon luona olleet kypärä ja ajolasit sekä maastokuvioinen reppu. Perjantain ja lauantain välisenä illan tai yön aikana 7.7 –8.7 oli murtauduttu Ylämyllyntiellä Liperissä huoltohalliin, josta anastettu työkoneita sekä Juhta Plus -merkkinen kevyt perävaunu.

Maanantaina kello 12.50 Kuopiontiellä Liperissä oli tapahtunut kahden henkilöauton peräänajokolari. Tietyömaa-alueen kohdalla jonoon pysähtyneen henkilöauton perään oli törmännyt takana tullut henkilöauto.  Kumpikaan kuljettajista ei loukkaantunut törmäyksessä, mutta yksi etummaisessa henkilöautossa ollut matkustaja toimitettiin tarkastettavaksi.

Tiistaina kello 02.30 oli hätäkeskukseen saapunut ilmoitus Ilomantsintiellä henkilöauton suistumisesta ojaan. Kuljettajan paikalla istunut mies oli puhaltanut alkometriin törkeän rattijuopumusrajan ylittävän tuloksen. Hänet käytettiin verikokeissa ajon aikaisen veren alkoholipitoisuuden määrittämiseksi. Kyydissään kuljettajalla oli yksi matkustaja.

Tiistaina kello 03.25 Hukanhaudantiellä Joensuussa poliisipartio oli havainnut toista tehtävää suorittaessaan ajo-oikeudettoman kuljettajan liikenteessä. Henkilöauton kuljettaja oli liikenteessä ilman ajo-oikeutta jo seitsemännen kerran vuoden sisällä.

Tiistaina kello 03.50 oli Joensuun Rantakylässä Verkkotie 6 osoitteessa rikottu kerrostalon ulko-oven lasi rappurallilla heittämällä.

Sunnuntaina kello 23.30 ja 03.00 välisenä aikana oli anastettu Valtimolla Valtimotalon edessä seinustan vieressä olleen mopon luona olleet kypärä ja ajolasit sekä maastokuvioinen reppu, jossa oli ollut työkaluja, öljyä ja kotiavaimet.

Mahdollisia havaintoja tekijästä tai tekijöistä pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.15.

Perjantain ja lauantain välisenä illan tai yön aikana 7.7 –8.7 oli murtauduttu Ylämyllyntiellä Liperin Ylämyllyllä huoltohalliin, josta anastettu työkoneita sekä Juhta Plus -merkkinen kevyt perävaunu. Perävaunun rekisteritunnus on DDM-310. 

Mahdollisia havaintoja murtoon tai anastettuun perävaunuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen 0295415232 tai poliisipäivystykseen 0295415320 arkisin kello 8-16.15.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory