Raju ylinopeus Hukanhaudalla ja polttoainevarkaus Kiihtelysvaarassa

NordenBladet — Poliisi mittasi Joensuun Hukanhaudalla, henkilöautolle 50 km/h taajamanopeusrajoituksella rajun ylinopeuden 123 km/h. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Joensuun Kiihtelysvaarassa anastettiin kuorma-autosta polttoainetta, varsin merkittävä määrä, 300 litraa.Sunnuntai-iltana yhdentoista jälkeen Joensuun Hukanhaudalla, Ilomantsintiellä poliisipartio mittasi vastaan ajaneelle henkilöautolle 123 km/h 50 km/h rajoitusalueella. Kuljettaja reagoi heti poliisiauton huomattuaan voimakkaasti jarruttamalla, mutta se ei enää auttanut. Alkoholilla ei ollut osallisuutta tapaukseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Perjantai-iltapäivän ja maanantain aamuyön välillä anastettiin polttoainetta Kiihtelysvaarassa. Kuorma-auton polttoainetankista oli saatu anastettua polttoainetta noin 300 litraa. Poliisi epäilee, ettei kyseinen auto ole ainoa, joka on samana ajankohtana varkauden kohteeksi joutunut. Poliisi tarkistaa kaikki vihjeet ja jatkaa asian tutkimista esitutkinnassa.  

Poliisi mittasi Joensuun Hukanhaudalla, henkilöautolle 50 km/h taajamanopeusrajoituksella rajun ylinopeuden 123 km/h. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Joensuun Kiihtelysvaarassa anastettiin kuorma-autosta polttoainetta, varsin merkittävä määrä, 300 litraa.

Sunnuntai-iltana yhdentoista jälkeen Joensuun Hukanhaudalla, Ilomantsintiellä poliisipartio mittasi vastaan ajaneelle henkilöautolle 123 km/h 50 km/h rajoitusalueella. Kuljettaja reagoi heti poliisiauton huomattuaan voimakkaasti jarruttamalla, mutta se ei enää auttanut. Alkoholilla ei ollut osallisuutta tapaukseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. 

Perjantai-iltapäivän ja maanantain aamuyön välillä anastettiin polttoainetta Kiihtelysvaarassa. Kuorma-auton polttoainetankista oli saatu anastettua polttoainetta noin 300 litraa. Poliisi epäilee, ettei kyseinen auto ole ainoa, joka on samana ajankohtana varkauden kohteeksi joutunut. Poliisi tarkistaa kaikki vihjeet ja jatkaa asian tutkimista esitutkinnassa. 
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory