Rattijuopon autosta löytyi patruunoita ja teleskooppipatukka Janakkalassa

NordenBladet — Hämeen poliisilla tehtäviä vuorokauden aikana 179 kappaletta.LAHTIMaanantaina 10.7.2023 aamuyöllä partio havaitsi henkilöauton, jossa ei ollut etu rekisterikilpeä. Partio tunnisti kuljettajan ajo-oikeudettomaksi mieheksi ja pysäytti auton Nikkarinkadulle. Puhalluskoe oli negatiivinen, mutta 41-vuotiaan kuljettajan huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sekä huumausaineen käyttörikoksesta.JANAKKALASunnuntai iltana Valtatie 3:lla partion ohi ajoi henkilöauto, joka seilasi kaistallaan, käyden välillä muutamia kertoja oikean reunaviivan ja vasemman kaistaviivan yli. Auto pysäytettiin levähdysalueelle. Autoa kuljetti 24-vuotias mies ja kyydissä oli 33-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin lukeman 0.69 mg/l ja huumepikatesti näytti positiivista bentsodiatsepiinille ja kokaiinille. Autosta löytyi patruunoita, sekä metallinen teleskooppipatukka. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja molempia miehiä ampuma-aserikoksesta, johon heidät kiinniotettiin. 

Hämeen poliisilla tehtäviä vuorokauden aikana 179 kappaletta.

LAHTI
Maanantaina 10.7.2023 aamuyöllä partio havaitsi henkilöauton, jossa ei ollut etu rekisterikilpeä. Partio tunnisti kuljettajan ajo-oikeudettomaksi mieheksi ja pysäytti auton Nikkarinkadulle. Puhalluskoe oli negatiivinen, mutta 41-vuotiaan kuljettajan huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

JANAKKALA
Sunnuntai iltana Valtatie 3:lla partion ohi ajoi henkilöauto, joka seilasi kaistallaan, käyden välillä muutamia kertoja oikean reunaviivan ja vasemman kaistaviivan yli. Auto pysäytettiin levähdysalueelle. Autoa kuljetti 24-vuotias mies ja kyydissä oli 33-vuotias mies. Kuljettaja puhalsi alkometriin lukeman 0.69 mg/l ja huumepikatesti näytti positiivista bentsodiatsepiinille ja kokaiinille. Autosta löytyi patruunoita, sekä metallinen teleskooppipatukka. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja molempia miehiä ampuma-aserikoksesta, johon heidät kiinniotettiin.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory