Poliisi valvoo lukuisia tapahtumia – Hangossa pahoinpitelyitä perjantaina

NordenBladet — Länsi-Uudenmaan poliisi on heinäkuun toisena viikonloppuna valvonut useita tapahtumia Lohjan, Hangon, Karkkilan ja Kirkkonummen alueilla. Hangon Regatan lieveilmiöt ovat korostuneet poliisin tehtävissä. Pahoinpitelyiden lisäksi tapahtuman lieveilmiöihin näyttää liittyvän ulkopaikkakunnalta jopa tarkoitushakuisesti tappelemaan tulevat ihmiset.Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella järjestetään viikonlopun 7.-9.7. aikana Lohjan Rantajamit, Karkkilan Sunset Beach Party, Hangon Regatta ja Kirkkonummi Night Cruising, joita poliisi valvoo. Tapahtumat Lohjalla, Karkkilassa ja Kirkkonummella ovat sujuneet rauhallisesti, kun taas Hangon Regatan lähettyville kokoontuneet ihmiset ovat työllistäneet poliisia edellisvuosien tapaan myös tänä viikonloppuna.Torstai-illan ja sunnuntaiyön välillä Länsi-Uudenmaan poliisilla on ollut yhteensä 518 tehtävää.Tarkoitushakuista tappelemista HangossaHangon Regattaan on aiempina vuosina liittynyt lieveilmiönä häiriökäyttäytymistä. Liiallinen päihtymys ja tappelut ovat aiheuttaneet poliisille työtä myös tänä viikonloppuna. Tyypillisesti alkuilta sujuu rauhallisesti – joku iloinen juhlija haluaa yhteiskuvaan, toinen ripittäytyä poliisille – mutta yötä kohden illanvietto ei kaikilla suju iloisesti. Etenkin perjantai-iltana 7.7. poliisia työllistivät juhlijoiden erilaiset tappelut, kovat päihtymystilat, pahoinpitelyt ja rattijuopumukset.Hangon Regattaan näyttää lisäksi liittyvän lieveilmiö, jossa paikkakunnan ulkopuolelta Hankoon saapuu joitakin ihmisiä, jotka vaikuttavat hakeutuvan tarkoitushakuisesti tappeluihin. Häiriötehtävät eivät liitykään varsinaisesti itse Regatta-kilpailutapahtumaan, vaan sen ulkopuolella ilmeneviin tapahtumiin.Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen tapahtumissa poliisia ei ole tarvittuPoliisilla ei ole ollut juurikaan tehtäviä Lohjan Rantajameihin liittyen. Myös edellisvuonna tapahtuma-alue työllisti poliisia hyvin vähän ja tehtävät keskittyivät ennemminkin Lohjan keskustaan itse tapahtuman hiljennyttyä.Karkkilan Sunset Beach Party on poliisin näkökulmasta sujunut edelliskesän tapaan rauhallisesti. Kirkkonummen Night Cruisingiin osallistui noin 200 henkilöä autoilla ja moottoripyörillä, ja myös sitä on vietetty pääosin asiallisesti.

Länsi-Uudenmaan poliisi on heinäkuun toisena viikonloppuna valvonut useita tapahtumia Lohjan, Hangon, Karkkilan ja Kirkkonummen alueilla. Hangon Regatan lieveilmiöt ovat korostuneet poliisin tehtävissä. Pahoinpitelyiden lisäksi tapahtuman lieveilmiöihin näyttää liittyvän ulkopaikkakunnalta jopa tarkoitushakuisesti tappelemaan tulevat ihmiset.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella järjestetään viikonlopun 7.-9.7. aikana Lohjan Rantajamit, Karkkilan Sunset Beach Party, Hangon Regatta ja Kirkkonummi Night Cruising, joita poliisi valvoo. Tapahtumat Lohjalla, Karkkilassa ja Kirkkonummella ovat sujuneet rauhallisesti, kun taas Hangon Regatan lähettyville kokoontuneet ihmiset ovat työllistäneet poliisia edellisvuosien tapaan myös tänä viikonloppuna.

Torstai-illan ja sunnuntaiyön välillä Länsi-Uudenmaan poliisilla on ollut yhteensä 518 tehtävää.

Tarkoitushakuista tappelemista Hangossa

Hangon Regattaan on aiempina vuosina liittynyt lieveilmiönä häiriökäyttäytymistä. Liiallinen päihtymys ja tappelut ovat aiheuttaneet poliisille työtä myös tänä viikonloppuna. Tyypillisesti alkuilta sujuu rauhallisesti – joku iloinen juhlija haluaa yhteiskuvaan, toinen ripittäytyä poliisille – mutta yötä kohden illanvietto ei kaikilla suju iloisesti. Etenkin perjantai-iltana 7.7. poliisia työllistivät juhlijoiden erilaiset tappelut, kovat päihtymystilat, pahoinpitelyt ja rattijuopumukset.

Hangon Regattaan näyttää lisäksi liittyvän lieveilmiö, jossa paikkakunnan ulkopuolelta Hankoon saapuu joitakin ihmisiä, jotka vaikuttavat hakeutuvan tarkoitushakuisesti tappeluihin. Häiriötehtävät eivät liitykään varsinaisesti itse Regatta-kilpailutapahtumaan, vaan sen ulkopuolella ilmeneviin tapahtumiin.

Lohjan, Karkkilan ja Kirkkonummen tapahtumissa poliisia ei ole tarvittu

Poliisilla ei ole ollut juurikaan tehtäviä Lohjan Rantajameihin liittyen. Myös edellisvuonna tapahtuma-alue työllisti poliisia hyvin vähän ja tehtävät keskittyivät ennemminkin Lohjan keskustaan itse tapahtuman hiljennyttyä.

Karkkilan Sunset Beach Party on poliisin näkökulmasta sujunut edelliskesän tapaan rauhallisesti. Kirkkonummen Night Cruisingiin osallistui noin 200 henkilöä autoilla ja moottoripyörillä, ja myös sitä on vietetty pääosin asiallisesti.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory