Hämeenlinnassa sekava nainen törmäsi henkilöautolla linja-autopysäkin katokseen

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana tehtäviä 167 kappaletta.HÄMEENLINNATiistaiaamuna 4.7.2023 19-vuotias nainen törmäsi henkilöautolla linja-autopysäkin katokseen Sibeliuksenkadulla. Naisen olemus oli päihtynyt ja puhe oli epäselvää. Nainen ei osannut kertoa miksi oli törmännyt katokseen. Naisen autosta löytyi rasiallinen patruunoita. Nainen kuljetettiin verikokeisiin ja siitä edelleen säilöön poliisiasemalle. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikoksesta.RIIHIMÄKITiistaina 4.7.2023 aamulla Hämeenlinnantiellä partiota vastaan ajoi henkilöauto 90 km/h, nopeusrajoitus 60 km/h. Kuljettajana oli 22-vuotias mies, jolle tehty huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.KÄRKÖLÄTiistaina päivällä 4.7.2023 poliisi suoritti liikennevalvontaa Järvelässä. Partio havaitsi henkilöauton kääntyvän Ruukintieltä Järveläntielle, auton kuljettaja ei noudattanut väistämisvelvollisuus risteyksessä liikennemerkkiä ja Järveläntietä tullut toinen auto joutui jarruttamaan välttääkseen törmäyksen. Partio tavoitti kääntyneen auton Hähkäniementiellä, jolloin se kääntyi läheisen kiinteistön pysäköintialueelle. Pysäköintialueelle auto ajoi noin 1.5 metriä pysäköintiruudun yli päätyen ruohikolle. Henkilöauton kuljettajana oli 52-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 0.80 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.LOPPIPuolen yön aikaan Viertotiellä ravintolan edestä lähti henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunnon partio päätti tarkastaa. Autoa kuljetti 34-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 1.09 promillea. Miestä epäillään rattijuopumuksesta. 

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana tehtäviä 167 kappaletta.

HÄMEENLINNA
Tiistaiaamuna 4.7.2023 19-vuotias nainen törmäsi henkilöautolla linja-autopysäkin katokseen Sibeliuksenkadulla. Naisen olemus oli päihtynyt ja puhe oli epäselvää. Nainen ei osannut kertoa miksi oli törmännyt katokseen. Naisen autosta löytyi rasiallinen patruunoita. Nainen kuljetettiin verikokeisiin ja siitä edelleen säilöön poliisiasemalle. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ampuma-aserikoksesta.
RIIHIMÄKI
Tiistaina 4.7.2023 aamulla Hämeenlinnantiellä partiota vastaan ajoi henkilöauto 90 km/h, nopeusrajoitus 60 km/h. Kuljettajana oli 22-vuotias mies, jolle tehty huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
KÄRKÖLÄ
Tiistaina päivällä 4.7.2023 poliisi suoritti liikennevalvontaa Järvelässä. Partio havaitsi henkilöauton kääntyvän Ruukintieltä Järveläntielle, auton kuljettaja ei noudattanut väistämisvelvollisuus risteyksessä liikennemerkkiä ja Järveläntietä tullut toinen auto joutui jarruttamaan välttääkseen törmäyksen. Partio tavoitti kääntyneen auton Hähkäniementiellä, jolloin se kääntyi läheisen kiinteistön pysäköintialueelle. Pysäköintialueelle auto ajoi noin 1.5 metriä pysäköintiruudun yli päätyen ruohikolle. Henkilöauton kuljettajana oli 52-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 0.80 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
LOPPI
Puolen yön aikaan Viertotiellä ravintolan edestä lähti henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunnon partio päätti tarkastaa. Autoa kuljetti 34-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 1.09 promillea. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory