Lahdessa ajettiin anastetulla autolla huumausaineiden vaikutuksen alaisena

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 174 tehtävää.LAHTITiistai yönä 04.07.2023 22-vuotias mies pysäköi henkilöauton ravintolan eteen Vapaudenkadulla ja silminnäkijöiden mukaan joi autosta noustessaan alkoholia. Paikalle hälytetty poliisipartio puhallutti miehen ja tulos oli 0.58 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.Maanantai-iltana 03.07.2023 hätäkeskukseen tuli ilmoitus anastetusta henkilöautosta Lahdenkadulla. Poliisi pysäytti auton ja sitä kuljetti 30-vuotias nainen ja kyydissä oli hieman nuorempi mies. Autoon oli kiinnitetty väärät rekisterikilvet. Naisen seulonta-alkometri tulos oli nolla, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Nainen oli myös ajokiellossa. Molemmat henkilöt otettiin kiinni moottori kulkuneuvon käyttövarkauteen epäiltynä ja tämän lisäksi naista epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.IITTIMaanantaina iltapäivällä 03.07.2023 tuli hätäkeskukseen useita ilmoituksia henkilöautosta Iitintiellä. Henkilöauton kulku oli erittäin epävarmaa ja kuljettajalla oli vaikeuksia pysyä omalla kaistallaan. Auto päätyi Kausalan liikennerakennuksen pysäköintialueelle, jonne todistajat ohjasivat partion paikalle. Autoa kuljetti 58-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 0.91 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. 

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 174 tehtävää.

LAHTI
Tiistai yönä 04.07.2023 22-vuotias mies pysäköi henkilöauton ravintolan eteen Vapaudenkadulla ja silminnäkijöiden mukaan joi autosta noustessaan alkoholia. Paikalle hälytetty poliisipartio puhallutti miehen ja tulos oli 0.58 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Maanantai-iltana 03.07.2023 hätäkeskukseen tuli ilmoitus anastetusta henkilöautosta Lahdenkadulla. Poliisi pysäytti auton ja sitä kuljetti 30-vuotias nainen ja kyydissä oli hieman nuorempi mies. Autoon oli kiinnitetty väärät rekisterikilvet. Naisen seulonta-alkometri tulos oli nolla, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Nainen oli myös ajokiellossa. Molemmat henkilöt otettiin kiinni moottori kulkuneuvon käyttövarkauteen epäiltynä ja tämän lisäksi naista epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

IITTI
Maanantaina iltapäivällä 03.07.2023 tuli hätäkeskukseen useita ilmoituksia henkilöautosta Iitintiellä. Henkilöauton kulku oli erittäin epävarmaa ja kuljettajalla oli vaikeuksia pysyä omalla kaistallaan. Auto päätyi Kausalan liikennerakennuksen pysäköintialueelle, jonne todistajat ohjasivat partion paikalle. Autoa kuljetti 58-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin lukeman 0.91 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
 

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory