Yksi ihminen kuoli liikenneonnettomuudessa Eurassa

NordenBladet — Hätäkeskukseen tuli ilmoitus henkilöauton ja pienoiskuorma-auton välisestä kylkikolarissa maanantaina 3.7. noin kello 17.Yksi kuoli ja kolme loukkaantui Eurassa sattuneessa henkilöauton ja pienoiskuorma-auton välisessä liikenneonnettomuudessa maanantaina iltapäivällä. Kylkikolari tapahtui Turuntien ja Laitilantien risteyksessä.Poliisi on aloittanut onnettomuuden syiden selvittämisen, ja mahdolliset rikosnimikkeet selviävät tarkemmin tutkinnan edetessä. Tutkinta tiedottaa tarvittaessa lisää tapahtuneesta.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus henkilöauton ja pienoiskuorma-auton välisestä kylkikolarissa maanantaina 3.7. noin kello 17.

Yksi kuoli ja kolme loukkaantui Eurassa sattuneessa henkilöauton ja pienoiskuorma-auton välisessä liikenneonnettomuudessa maanantaina iltapäivällä. Kylkikolari tapahtui Turuntien ja Laitilantien risteyksessä.

Poliisi on aloittanut onnettomuuden syiden selvittämisen, ja mahdolliset rikosnimikkeet selviävät tarkemmin tutkinnan edetessä. Tutkinta tiedottaa tarvittaessa lisää tapahtuneesta.

]]>

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory