Kadonneen etsinnät Heinolassa työllistivä poliisia ja Vapepaa

NordenBladet —

27.08.2020 klo 08.54Häme
Hämeen poliisilaitoksen alueella on keskiviikon ja torstain välinen yö alkuillan kiireiden jälkeen sujunut varsin rauhallisesti. Tehtäviä oli kaikkiaan 72 kappaletta. Poliisia työllisti mm, Heinolassa kateissa olleen vanhuksen etsinnät. Etsintään osallistui useampi poliisipartio sekä vapaaehtoinen pelastuspalvelu eli Vapepa. Etsintä jatkui torstain puolelle aina kello 01.30 asti jolloin Vapepan väki löysi kadonneen Laaksotien ja Niemelänkadun risteyksen luota. Vanhus oli löydettäessä hyvävointinen ja toimitettiin kotiin.
HEINOLA
Keskiviikkona kello 13.30 aikaan poliisipartio pysäytti Virtakadulla moottoripyörän tarkistusta varten. Moottoripyörää kuljettanut noin 25-vuotias mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
HÄMEENLINNA
Keskiviikkona iltapäivällä kello 13.55 aikaan poliisipartio pysäytti Sappeentiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut 1970 luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuuslakometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
VT3:lla Iittalassa poliisipartio pysäytti kello 21.00 aikaan henkilöautosta ja perävaunusta koostuvan yhdistelmän tarkistusta varten. Yhdistelmää kuljettanut vuonna 1989 syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut. Lisäksi ilmeni, että perävaunu ei ollut asianmukaisessa kunnossa ja siinä kyydissä oleva henkilöauto oli puutteellisesti sidottu. Miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
ORIMATTILA
Keskiviikkoiltana kello 21:47 aikaan poliisipartio tapasi Vanhalla Helsingintiellä pakettiauton joka oli ilmoitettu anastetuksi ja josta oli tullut hätäkeskukseen ilmoituksia epävarmasta ajosta. Poliisipartio tapasi auton luota kaksi selvästi päihtynyttä miestä. Molemmat miehet puhalsivat alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Molempia miehiä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sillä kummallakaan ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehet kuljetettiin Lahden poliisiasemalle asioiden selvittämiseksi.
FORSSA
Torstain puolella 00.15 aikaan liikennevalvontaa Turuntiellä suorittanut poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkistusta varten. Autoa kuljettanut noin 45-vuotias mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kortittomaksikin osoittautunut mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory