Tervetuloa Poliisin päivän jatkoille lauantaina 29.8. klo 13

NordenBladet —

24.08.2020 klo 14.33Oulu
Vietämme kaikkien aikojen ensimmäistä virtuaalista Poliisin päivää lauantaina 29.8.2020.
Valtakunnallisen nettilähetyksen klo 10 – 13 ohjelmisto on monipuolinen ja ajankohtainen katsaus poliisin työhön eri puolilla Suomea. Valtakunnallisen lähetyksen jälkeen Oulun poliisilaitos järjestää ja kutsuu ihmisiä mukaan ”Poliisin päivän jatkoille”.
Tervetuloa seuraamaan ja kommentoimaan Oulun poliisin livelähetyksiä Instagramissa ja Facebookissa. Klo 13 alkava livelähetys kestää noin tunnin.Oulun poliisilaitoksen Poliisin päivän jatkoilla on mukana rupattelemassa ja kysymyksiin vastailemassa rikosylikomisario, koulupoliisit, nettipoliisi, liikenteen asiantuntija, harvapartioinnin asiantuntija ja rikospoliisi. Koko livelähetys tulkataan suomalaiselle viittomakielelle.
– Poliisin päivän tavoitteena on edistää poliisin paikallista, kasvollista näkymistä ja vuorovaikutusta kansalaisten kanssa. Tänä vuonna se tapahtuu poikkeuksellisesti kokonaan virtuaalisena. Virtuaalisuuden lisäksi uutena elementtinä on myös viittomakielisten huomioiminen, kertoo Poliisin päivän monivuotinen järjestäjä, koulupoliisi, ylikonstaapeli Merja Rasinkangas.
Viittomakielisten on mahdollista lähettää poliisille etukäteen kysymyksiä ja kommentoida lähetystä myös viittomakielellä. Viittomakieliset kysymykset ja kommentit voi lähettää Whatsapp -videoviestinä numeroon p. 044 921 6848. Numero on käytössä ainoastaan ennen livelähetystä ja sen ajan, ei myöhemmin. Viittomakielisiin kysymyksiin ja kommentteihin vastaa suorassa livelähetyksessä viittomakielellä vanhempi rikoskonstaapeli Johannapiritta Huovinen.
Jatkot on suunnattu kaikille asiakkaillemme ja asukkaille ikään ja taustaan katsomatta. Tervetuloa!
Muistelemme lähetyksessä myös menneitä vuosia ja tapahtumia. Jaa oma poliisin päivän muisto tai tunnelma. Päivän some-tunnisteet #oulunpoliisi #poliisinpäivä #poliisinpäivä2020 #polisensdag ja #policeday.
Lisätietoa:poliisinpaiva.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory