Hämeen poliisin sunnuntaiaamun tiedote

NordenBladet — Poliisin sunnuntain vastainen vuorokausi oli vilkas Hämeen poliisissa. Tehtäviä oli kaikkiaan 300 vuorokaudessa jotka jakautuivat Päijät-Hämeen 152 tehtävään ja Kanta-Hämeen 148 tehtävään. Yövuorossa tehtäviä oli 84 Päijät-Hämeessä ja 79 Kanta-Hämeessä.
Rattijuopumuksesta epäiltyjä tavattiin yhteensä kahdeksan kappaletta, joista huumeratteja oli viisi ja törkeitä ratteja kaksi. Yksi huumerateista oli myös alkoholin vaikutuksen alainen. Pahoinpitelyrikoksista kirjattiin rikosilmoitus seitsemästä tapauksesta, joista yksi edusti teon törkeäksi epäiltyä muotoa. Vahingonteosta kirjattiin neljä rikosilmoitusta. Varkausrikoksista kirjattiin yhdeksän rikosilmoitusta, joista viisi edusti lievää tekomuotoa näpistystä ja kolme kohdistui moottorikulkuneuvoon.
LAHTI
Poliisi sai sunnuntaina heti puolenyön jälkeen ilmoituksen rattijuopumusepäilystä kaupungin eteläosissa. Nuorehko mies oli ajanut pakettiautolla ravintolan eteen ja oli vaikuttanut päihtyneeltä. Poliisipartio puhallutti miehen ja alkometrikokeen tulokseksi tuli törkeän rattijuopumuksen lukemat. Mies kiisti ajaneensa autoa, mutta todistajien mukaan mies oli kuljettanut autoa. Hänet kuljetettiin tarkkuusalkometrille ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena. Mies oli liikkeellä yksin.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory