Etsintäkuulutettuja tavattiin liikenteestä Hämeessä

NordenBladet —

12.08.2020 klo 08.55Häme
Hämeen poliisilaitoksen alueella on tiistain ja keskiviikon välinen yö ollut poliisin tehtävien osalta rauhallinen. Tehtäviä oli kaikkiaan 66 kappaletta koko laitoksen alueella. Päihtymyksen tai muun häiriökäyttäytymisen vuoksi poliisin suojiin tuotiin viisi henkilöä.
HÄMEENLINNA
Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä puolen yön aikaan poliisipartiota tuli Tuuloksen tiellä vastaan henkilöauto, joka oli ilmoitettu anastetuksi. Poliisipartio kääntyi auton perään ja sai sen pysäytetyksi lyhyen takaa-ajon jälkeen. Autoa kuljettanut sekavanoloinen 1980 luvulla syntynyt mies puhalsi nolla tuloksen seulonta-alkometriin. Mies kieltäytyi huumausaineen pikatestistä joten matka jatkui verikokeeseen sen selvittämiseksi mitä huumaavia aineita mies on mahdollisesti käyttänyt. Lisäksi ilmeni, että miehellä ja auton kyydissä olleella vuonna 1995 syntyneellä naisella oli voimassa olevia etsintäkuulutuksia. Molemmat kuljetettiin kiinniotettuina Hämeenlinnan poliisiasemalle.
Tiistaina iltapäivällä kello 16.50 aikaan poliisipartio pysäytti Parolantiellä moottoripyörän tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon ja ajo-oikeuden. Moottoripyörällä liikkeellä ollut vuonna 1979 syntynyt mies oli liikkeellä selvin päin, mutta voimassa olevaa ajo-oikeutta ei miehellä ollut. Mies on syyllistynyt kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta kymmenen kertaa vuoden sisällä.
RIIHIMÄKI
Keskiviikon puolella puolen yön jälkeen poliisinpartio pysäytti Etelän Viertotiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut noin 30-vuotias mies puhalsi alkometriin nolla tuloksen, mutta huumausaineen pikatesti antoi positiivisen tuloksen. Kortittomaksikin osoittautunut mies käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi jonka jälkeen matka jatkui poliisiasemalle voimassa olevan etsintäkuulutuksen vuoksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory