Rekka aiheutti useita vaaratilanteita Nelostiellä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali arkivuorokausi. Kymmenkunta henkilöä pääsi selvittämään päätänsä putkaan ja muutamia henkilöitä otettiin kiinni rikosperusteisesti vuorokauden aikana.
HEINOLA. Hätäkeskus ilmoitti maanantaina kello 17 aikoihin epäillystä rattijuoposta Hartolassa. Ilmoituksessa mainitusta puoliperävaunurekasta oli tullut hätäkeskukseen useita ilmoituksia alkaen Toivakasta jatkuen aina Hartolaan asti. Partio tapasi kyseisen rekan nelostiellä ja sen pysäytettyä levikkeelle. Yhdistelmää kuljetti 46-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 1.21 mg/l tuloksen.
Partiolle selvisi, että yhdistelmä oli aiheuttanut useita varatilanteita Toivakasta asti. Se oli ajautunut monta kertaa tienpientareelle ja käynyt myös ojanpohjalla, päästen sieltä juuri ja juuri ylös sekä kaatanut matkalla liikennemerkkejä. Lisäksi se oli vähällä ajaa ihmisen yli. Hän oli ehtinyt hypätä sivuun, ettei ollut jäänyt rekan alle.
Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
HEINOLA. 45-vuotiaan miehen epäillään rikkoneen Rauhankadulla valtuustosalin ikkunan. Partio tapasi kyseisen miehen lähistöltä ja hänet otettiin kiinni epäiltynä vahingontekoon.
FORSSA. Partio tapasi 44-vuotiaan ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa maanantaina puolenpäivän aikoihin Forssan keskustassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, joka jäi alle rattijuopumuksen rajan. Huumepikatesti oli puolestaan positiivinen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
FORSSA. Hätäkeskus ilmoitti kahden auton kolarista maanantai-iltana kello 20.28 Lyseokadulla. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että nuorimies ajoi henkilöautolla Lyseokatua Hämeentien suunnasta ja hän kääntyi ajosuunnassaan vasemmalle kauppakeskuksen pysäköintialueelle. Hän ei huomannut Lyseokatua Hämeentien suuntaan ajanutta henkilöautoa törmäten sen keulaan. Molemmat autot vaurioituivat törmäyksessä hinauskuntoon. Yksi auton matkustajista kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan tarkastettavaksi.
Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
HÄMEENLINNA. Hätäkeskus ilmoitti tiistaiyönä kello 01.38 murtovarkaudesta Ahvenostontien ravintolaan. Partio tapasi ravintolan vierestä tuntomerkkeihin sopivan 38-vuotiaan miehen. Ravintolan ikkunaruutu oli otettu pois paikoiltaan, mutta sen takana oli vielä lämpölasi. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kääntöveitsi. Hänen epäillään syyllistyneen varkauden yritykseen ja vaarallisen esineen hallussapitoon. Mies otettiin kiinni kyseisiin rikoksiin epäiltynä.
LAHTI. Partio sai hätäkeskukselta tehtävän maanantai-iltana Saksalaan. Ilmoituksen mukaan mies oli käynyt talojen pihoja läpi etsien jotain anastettavaa. Partio tapasi tuntomerkkeihin ja poliisille hyvinkin tututun nelikymppisen miehen Nikkarinkadulla. Hänen havaittuaan poliisipartion hän oli heittänyt hallussaan olevia esineitä pusikkoon. Pusikosta löytyi sukan sisältä rasia, jonka sisällä oli huumausaineita huumausainerikoksen verran. Lisäksi turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi puukko.
Mies otettiin kiinni epäiltynä huumausainerikokseen. Hänet kuulustellaan samalla epäiltynä varkauteen, koska hän oli edellisenä yönä anastanut polkupyörän omakotitalon varastosta.
LAHTI. Partio pysäytti maanantai-iltana henkilöauton Liipolassa. Autoa kuljetti 37-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hän oli hermostunut ja sekava, mutta puhalluskokeen tulos oli nolla promillea eikä hän suostunut huumepikatestiin. Mies vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory