Etelä-Karjalassa omaisuus- ja liikennerikoksia

NordenBladet —

10.08.2020 klo 13.40Kaakkois-Suomi
Poliisi pyytää havaintoja omaisuusrikoksista Lappeenrannassa
Lappeenrannassa Leirin kaupunginosassa Mannerheimintien työmaalta on anastettu Hilti ja Bosch -merkkisiä käsityökoneita sekä muita työkaluja, mm. Hiltin 75 porakone ja Boschin akkukäyttöinen käsisirkkeli, torstai 6.8 klo 22.00 ja perjantai 7.8 klo 7.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Joutsenon kaupunginosassa Huvitiellä on anastettu pakettiautosta akkutyökaluja, mm. puukkosaha, viimeistelynaulain ja poravasara, ja vahingoitettu pakettiautoa, rekisteritunnus RXY-835, tekemällä siihen tageja perjantai 7.8 klo 20.00 ja lauantai 8.8 klo 8.30 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena ja vahingontekona.
Lappeenrannassa Leirin kaupunginosassa Mannerheimintien rakennustyömaalta on anastettu omaisuutta, mm. Aermec -merkkinen ilmastointilaite, lauantai 8.8 klo 18.00 ja sunnuntai 9.8. klo 9.29 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Tykki-Kiviharjun kaupunginosassa Yläkangaskadun työmaalle on murtauduttu sunnuntai 9.8 ja maanantai 10.8 välisen yön aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Poliisi pyytää havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.
Poliisi pyytää havaintoja omaisuusrikoksista Rautjärvellä ja Luumäellä
Rautjärvellä Vennonsuontien lopusta kääntöpaikalta on anastettu Lohi -merkkinen vene ja Honda 5 HP perämoottori keskiviikko 5.8 klo 21.00 ja torstai 6.8 klo 15.20 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Luumäellä Jääkärintiellä on vahingoitettu pakettiautoa, rekisteritunnus LOG-596, torstai 6.8 klo 15.00 ja perjantai 7.8 klo 7.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan vahingontekona.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.
Poliisi pyytää havaintoja omaisuusrikoksista Imatralla
Imatralla Mansikkalan kaupunginosassa Johtokadulla yrityksen tiloista on anastettu suuri määrä kuparia sekä muuta omaisuutta, mm. kuparikelaa, kuparikiskoa ja kolme moottorisahaa, torstai 6.8 klo 15.30 ja perjantai 7.8 klo 7.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.
Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa Peltolankadulla on murtauduttu harrastetilaan ja anastettu omaisuutta, mm. KTM 125 moottoripyörä, jossa numero 837, ja Makita -merkkisiä akkukäyttöisiä työkaluja, joissa merkinnät LK,OS tai NP, perjantai 7.8 klo 23.00 ja lauantai 8.8 klo 11.21 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.
Poliisi pyytää havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.
Liikennerikokset Ruokolahdella ja Rautjärvellä
Poliisi tavoitti Ruokolahdella ja Rautjärvellä viikonlopun aikana kolme kuljettajaa, joista kaksi ajoi henkilöautolla ja kolmas pakettiautolla. Toisen henkilöautonkuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja toisen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, ajoneuvorikkomukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Pakettiautonkuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Liikennerikokset Lappeenrannassa
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa viikonlopun aikana Tirilän, Lauritsalan ja Kasukkala-Haapajärven kaupunginosissa kolme henkilöautonkuljettajaa. Yhden kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, toisen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja kolmannen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Liikennerikokset Imatralla
Poliisi pysäytti Imatralla viikonlopun aikana Mansikkalan, Imatrankosken, Vuoksenniskan ja Saareksiinmäen kaupunginosissa seitsemän henkilöautonkuljettajaa. Kolmen kuljettajista epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen, kahden kuljettajan epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, yhden kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja viimeisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory