Hämeessä on ollut vilkas viikonloppu

NordenBladet — Asikkala
Lauantaina iltapäivällä Ruotsalaisella poliisin venepartio pysäytti moottoriveneen tarkastusta varten. Venettä kipparoinut noin 30-vuotias mies puhalsi vesiliikennejuopumusta osoittavat lukemat. Kyydissä oli kaksi matkustajaa. Tapausta tutkitaan vesiliikennejuopumuksena.
Lahti
Lauantai-iltana Nastolassa noin 65-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Lauantaina vähän ennen puolta yötä Kivistönmäellä kaksi 18-vuotiasta miehet ajoivat henkilöautoilla kilpaa. Poliisi mittasi tutkalla toisen auton nopeudeksi 97 km/h ja toisen 109 km/h rajoituksen ollessa 50 km. Molemmat kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja heidän ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Molemmissa autoissa oli kyydissä alaikäisiä nuoria. Tapausta tutkitaan kahtena törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Sunnuntaina aamuyöllä keskustassa noin 40-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Poliisi havaitsi miehen ajavan yksisuuntaista katua väärään suuntaan. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.
Hämeenlinna
Lauantai-iltana Lammilla noin 45-vuotias mies lähti ohittamaan oikealta vasemmalle kääntymässä ollutta henkilöautoa, mutta menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan ja törmäsi ohitettavan auton oikeaan etuoveen. Autoilija ei pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta polisi tavoitti hänet pian lähistöltä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat ja hänet oli määrätty ajokieltoon syksyllä 2018. Kääntymässä ollutta autoa kuljettanut noin 20-vuotias mies ei loukkaantunut törmäyksessä. Ohittajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Janakkala
Sunnuntaina aamuyöllä noin 25-vuotis mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Sivullisen ilmoituksen mukaan selkeästi päihtynyt mies oli lähtenyt ajamaan Riihimäeltä kohti Hämeenlinnaa. Poliisi tavoitti autoilijan Janakkalan puolelta. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Hartola
Sunnuntaina aamuyöllä noin 20-vuotiaan miehen kuljettama henkilöauto suistui tieltä ajosuunnassaan oikealle vasemmalle kääntyvässä mutkassa. Auto oli kierinyt katon kautta ympäri ja päätynyt katolleen. Kuljettaja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Kuljettaja ja kaksi kyydissä ollutta alaikäistä nuorta vietiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan hoitoon. Heidän vammoistaan ei poliisilla ole tarkempaa tietoa. Kuljettaja epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory