Varkauksia ja liikennerikoksia Etelä-Karjalassa

NordenBladet —

07.08.2020 klo 13.51Kaakkois-Suomi
Varkaudet Etelä-Karjalassa
Luumäellä Paijainlahden venerannassa on anastettu Evinrude-merkkinen 2-tahtinen ja 15hv perämoottori lauantai 1.8 klo 17.30 ja keskiviikko 5.8 klo 14.30 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Mikonsaaressa Mikonsaarentiellä on murtauduttu vapaa-ajan asuntoon ja anastettu mm. Johnsered-merkkinen moottorisaha, Mercury-merkkinen perämoottori ja Suvi-merkkinen soutuvene, maanantai 3.8 klo 21.00 ja torstai 6.8.2020 klo 8.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Mikonsaaren läheisessä Rajaluodon saaressa on murtauduttu kesämökille ja anastettu mm. aurinkopaneeli akkuineen, kannettava tietokone ja radio perjantai 31.7 ja lauantai 1.8 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan varkautena.
Imatralla Mansikkalan kaupunginosassa Johtokadulla on murtauduttu yrityksen tiloihin ja anastettu suuri määrä kuparia ja työkaluja torstai 6.8 ja perjantai 7.8 välisen yön aikana.
Poliisi pyytää havaintoja alueilla liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.
Omaisuuden suojaus varkauksien varalta
Mökkimurtoja ja muita varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Lisäksi kesämökeillä ja vapaa-ajan asunnoilla kannattaa säilyttää mökin ja mahdollisten muiden rakennuksien avaimia hyvässä piilossa, varkailta näkymättömissä.
Liikennerikokset Etelä-Karjalassa
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa valtatie 6:lla Myllymäen kohdalla torstaina päivällä moottoripyöränkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajamalla 171 km/h tuntinopeudella 100 km/h nopeusrajoitusalueella. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa Joutsenon, Lauritsalan ja Kourulan kaupunginosassa torstain aikana kaksi henkilöautonkuljettajaa ja kaksi pakettiautonkuljettajaa, joiden kaikkien epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Kahden kuljettajan epäillään lisäksi syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisi pysäytti Ruokolahdella perjantaiyönä mopokuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory