Ylinopeuksia ja rattijuopumus

NordenBladet — Sastamalan Vesunnissa henkilöauton kuljettaja ajoi 4.8. iltapäivällä yhden aikaan 157 km/ h nopeudella valtatie 11:tä, kun suurin sallittu nopeus oli 100 km/h. Poliisi pysäytti kuljettajan ja määräsi hänet ajokieltoon epäiltyn törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Tampereella Teiskossa Itsenäisyydenkadulla 4.8. puoli viiden aikaan iltapäivällä moottoripyörän kuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta: nopeusrajoitus oli 30 km/h ja moottoripyörän nopeus 87 km. Moottoripyöräilijä pakeni mottoripyörällä ja juosten hetken matkaa, mutta jäi kiinni Teiskontien pohjoispuolella. Kuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Myös moottoripyörän omistussuhteita selvitetään.
Sastamalassa Aittalahdenkadulla 4.8. aamukymmeneltä poliisi pysäytti mopoilijan tarkistaakseen tämän ajokunnon. Kuljettaja ei ollut ajokunnossa ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory