Hämeenlinnassa paloi autoja yöllä

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti rauhallinen arkivuorokausi. Tehtäviä oli yhteensä 203, joista yövuoron aikana hoidettiin 68. Kymmenkunta päihtynyttä tai muutoin häiriöksi ollutta henkilöä päätyi putkaan vuorokauden aikana.
HÄMEENLINNA. Partio oli tiistain vastaisena yönä tehtävällä Aroniitynkujalla. Se havaitsi, että talojen takaa nousee mustaa savua. Partio totesi kahden auton palavan Ilvesjärvenkujalla. Palo oli lähtenyt henkilöautosta ja levinnyt siitä neljään muuhun autoon. Alustavien tutkimuksien mukaan auto, josta palo levisi, se olisi sytytetty tahallaan. Poliisi tutkii asiaa tuhotyönä.
LOPPI. Hätäkeskus antoi partiolle maanantaiaamuna tehtävän Lopen Kantatielle. Ilmoituksen mukaan henkilöauto oli ajanut tieltä ulos. Partiolle selvisi, että 1970-luvun alkupuolella syntynyt mies oli ajanut henkilöautolla Lopen Kantatietä Riihimäen suuntaan. Sajatien risteyksestä noin 500 metriä auto oli ajautunut ulos tieltä hirviaidan läpi. Kuljettaja vietiin ensihoidon toimesta sairaalaan. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
HAUSJÄRVI. Maanantai-iltana moottoripyörän kuljettaja ajoi ulos tieltä väistettyään vastaantulevaa henkilöautoa Selänojantiellä. Nainen oli ajanut moottoripyörällä Selänojantietä Hikiän suuntaan, kun vasemmalle kaartuvassa mutkassa oli henkilöauto tullut vastaan osittain moottoripyörän kaistalla. Moottoripyörän kuljettaja oli säikähtänyt tilannetta ja hän oli ajanut ulos tieltä. Kuljettaja loukkaantui ja moottoripyörä vaurioitui.
Partio tavoitti myös tilanteessa olleen henkilöauton ja sitä kuljettaneen miehen. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja tutkinnan tässä vaiheessa molempia kuljettajia epäillään kyseisestä rikoksesta.
TAMMELA. Partio tapasi 35-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena maanantaina iltapäivällä Perähuhdassa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen, joka jäi alle rattijuopumuksen. Huumepikatesti oli puolestaan positiivinen.
Kuljettaja antoi partiolle rasian, jossa oli vähäinen määrä kannabista. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
LAHTI. Nelikymppisen miehen epäillään syyllistyneen henkilöautolla maanantaina iltapäivällä rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Heinlammintiellä. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen. Mies on jäänyt kiinni kolmesti kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta vuoden sisällä ennen kyseistä ajoa.
HEINOLA. Nuorimies tavattiin kuljettamassa henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena hieman ennen puoltayötä Heinolan keskustassa. Hän puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory