Liikennerikoksia ja varkauksia Etelä-Karjalassa

NordenBladet —

29.07.2020 klo 15.07Kaakkois-Suomi
Liikennerikokset Lappeenrannassa ja Imatralla
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa Leirin kaupunginosassa tiistaiaamuna henkilöautonkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Tiistaina päivällä Lappeenrannassa Voisalmen kaupunginosassa sattui pyöräilijän ja auton välinen kolari. Pyöräilijöillä on väistämisvelvollisuus kyseisessä risteyksessä. Pyöräilijä vietiin Etelä-Karjalan keskussairaalalle tarkistuttamaan vammansa, joista poliisi ei tiedota enempää.
Lappeenrannan keskustassa ja Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa pysäytettiin tiistai-illan ja keskiviikkoyön aikana kaksi henkilöautonkuljettajaa, joilla ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta ja olivat jo ennestään ajokiellossa. Kuljettajien epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Varkauksia Lappeenrannassa
Lappeenrannassa Skinnarilan kaupunginosassa on anastettu vaalean ruskea Toyota Carina henkilöauto, rekisteritunnus ZFO-189, Korpimetsänkadulta parkkipaikalta tiistai 28.7 klo 15.00 ja keskiviikko 29.7 klo 07.02 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.
Lappeenrannassa Pallon kaupunginosassa Taipalsaarentiellä yrityksen tiloihin on murtauduttu ja anastettu olutta keskiviikkona 29.7 yöllä klo 3.26. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Uus-Lavolan kaupunginosassa Moreenikadulla ja Tuomikadulla kahden yrityksen tiloista on anastettu omaisuutta tiistai 28.7 ja keskiviikko 29.7 välisen yön aikana.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory