Huumekuskilla muutakin epärehellistä toimintaa Lahdessa

NordenBladet —

29.07.2020 klo 10.15Häme
Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti kiire vuorokausi. Tehtäviä oli yhteensä 274, joista yövuoron partiot hoitivat 106 tehtävää. Päihtyneitä ja muuten häiriöksi olleita henkilöitä päätyi putkaan kymmenkunta.
LAHTI. Partio pysäytti kolmekymppisen miehen kuljettaman henkilöauton tiistai-iltana Lahdenkadulla tarkastusta varten. Kuljettaja oli ajokiellossa ja hän haisi voimakkaasti kannabikselle. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen.
Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä sieltä löytyi ampuma-aseen patruunoita.
Partion selvittäessä tapausta se muisti, että samaiseen autoon oli päivällä kytketty perävaunu ja sen kyydissä oli moottoripyörä. Ilmeni, että peräkärry ja moottoripyörä oli ilmoitettu aikaisemmin anastetuiksi. Partio kyseisen paketin Launeelta miehen kertomasta paikasta.
Poliisi tutkii kokonaisuutta rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ampuma-aserikoksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kahtena varkautena. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.
LAHTI. Nelikymppinen mies kuljetti henkilöautoa huumausaineen vaikutuksen alaisena tiistaiaamuna Koiskalassa. Hän on ajokiellossa ja tämän oli hänen kolmas kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta vuoden sisällä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
LAHTI. Tiistaiaamuna vahingoitettiin kahdeksaa autoa Mukkulassa. Silminnäkijän mukaan tekijänä ollut tummiin pukeutunut mies oli hyppinyt autojen konepeltien päällä ja potkinut tuulilasit rikki. Tekojensa jälkeen mies oli poistunut Mukkulan kirkon suuntaan. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.
Hollola. Viisikymppinen mies oli laittanut kaupan oven lukkoon tulitikkuja tiistaiaamuna Hollolan kuntakeskuksessa. Lukkoa ei saatu auki ilman lukkosepän apua. Partio tapasi kyseisen miehen myöhemmin aamupäivällä ja hänen hallusta löytyi huumausaineita. Miehen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon ja huumausaineen käyttörikokseen.
RIIHIMÄKI. Polkupyöräilijä loukkaantui törmätessään henkilöautoon tiistai-iltana Torikadun ja Paloheimonkadun risteyksessä. Parikymppinen mies ajoi polkupyörällä jalkakäytävää/pyörätietä Paloheimonkadulla Torikadun suuntaan. Henkilöauton kuljettaja oli ajanut Torikatua ja hänellä oli ajosuunnassa etuajo-oikeus. Tapahtunutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
RIIHIMÄKI. Partio tapasi 19-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa tiistai-iltana Kulmalan Puistokadulla pysäköintialueella. Kuljettaja vaikutti päihtyneeltä, mutta hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen. Huumepikatesti oli puolestaan positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory