Pakettiauton tavaratilassa varastettuja renkaita

NordenBladet — Hämeen poliisilla oli tehtävämäärällisesti normaali kesäinen sunnuntai. Tehtäviä oli hieman vajaa 200, joista 90 hoidettiin yövuoron aikana. Putkaan päätyi päihtymyksen tai yleisen häiriköinnin seurauksena kymmenkunta henkilöä.
LAHTI. Partio tapasi keski-ikäisen miehen kuljettamassa pakettiautoa ilman ajo-oikeutta huumausaineiden vaikutuksen alaisena aamuyön tunteina Lahden keskustassa. Pysäytystilanteessa partio havaitsi auton tavaratilassa olevan auton renkaita ja vanteita, joiden alkuperää ei autoa kuljettanut mies eikä kyydissä ollut nelikymppinen mies osanneet kertoa. Molemmat miehet otettiin kiinni epäiltynä varkauteen.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.
LAHTI. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntai-iltana, että mies on Hämeenkadulla korjaamassa polkupyörää. Partio tapasi mainitussa paikassa nelikymppisen miehen korjaamassa polkupyörää. Hän kertoi partiolle olleensa matkalla Riihelään, kun polkupyörä oli yllättäen rikkoontunut. Partio epäili miehen kertomusta, koska pyörässä ei ollut lainkaan takarengasta. Poliisille jäi epäilys, että mies oli anastanut pyörän jostain. Miehen kertomuksen ja olosuhteiden perusteella oli syytä epäillä hänen syyllistyneen varkauteen.
LAHTI. 34-vuotias mies kuljetti henkilöautoa puolenyön jälkeen ilman ajo-oikeutta Liipolassa. Tämä oli hänen yhdeksäs kulkuneuvon kuljettaminen ilman ajo-oikeutta vuoden sisällä.
HEINOLA. Partio pysäytti kevytkuorma-auton tarkistusta varten sunnuntai-iltana Valtatiellä 4 Vierumäellä. Autoa kuljettanut viisikymppinen mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.78 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
HEINOLA. Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sunnuntai-iltana Lusin moottoritieosuudella. Hän oli ajanut moottoripyöräpoliisipartiota vastaan henkilöautolla 169 km/h nopeudella nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
HÄMEENLINNA. Partio sai sunnuntai-iltana hätäkeskukselta tehtävän Hevosmiehentielle. Ilmoituksen mukaan kerrostalon pihalle oli pysäköity oudosti henkilöauto, joka oli ollut pitkään käynnissä ja sisällä nukkuu mies. Partio tapasi auton sisältä 28-vuotiaan miehen. Hänelle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä hänen hallusta löytyi teleskooppipatukka. Miestä epäillään vaaralliseen esineen hallussapidosta.
RIIHIMÄKI. Hätäkeskus ilmoitti sunnuntaina kello 17.48 pahoinpitelystä Riihimäen juna-asemalla. Partio sai tapahtumapaikalle selville, että asianomistaja oli ollut kavereidensa kanssa asemalla, kun viisikymppinen mies oli alkanut käyttäytyä uhkaavasti heitä kohtaan. Mies oli ottanut kiven ja heittänyt sen asianomistajaa kohti. Kivi oli osunut asianomistajaa kasvoihin aiheuttaen vertavuotavan vamman.
Partio meni puhuttamaan kiven heittänyttä miestä, jolloin hän yritti lyödä poliisia. Partio otti miehen hallintaan ja laittoi hänelle käsiraudat. Hänet otettiin kiinni epäiltynä pahoinpitelyyn ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory