Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 19.7.2020

NordenBladet — Teuvalta myöhään lauantai-illalla tuli ilmoitus mönkijäonnettomuudesta. Ilmeni, että Maankulmantien soramontulla oli mies pudonnut mönkijän kyydistä ja loukkaantunut tapahtumassa. Poliisin suorittamassa testissä mönkijän kuljettajaksi ilmoittautunut puhalsi nollan. Loukkaantunut toimitettiin Seinäjoen sairaalaan tarkistuttamaan vammansa. Putoamisen yhteydessä oli kypärä irronnut miehen päästä. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja ajoneuvon vakuutusta. Myös varsinaisen ajoradan ulkopuolella käytettävissä moottoriajoneuvoissa tulee olla vakuutus.
Lauantaina illalla Teuvan Horonkylässä kolme nuorta miestä meni vierailulle taloon, joka oli yhden mukana olleen henkilön sukulaistalo. Talon asukas oli käskenyt vieraat poistumaan, jolloin paikalla syntyi tappelu asunnon omistajan ja kahden vieraan välille. Asukasta pahoinpideltiin nyrkein lyömällä. Tapahtumaan liittyvät henkilöt ovat poliisin tiedossa. Asiaa tutkitaan kotirauhan rikkomisena ja pahoinpitelynä.
Lauantaina illalla poliisipartio mittasi tutkalla Ähtärissä Virtaintiellä ajaneelle moottoripyörälle nopeuden 132 mk/h alueella, jossa nopeusrajoitus oli 60/km/h. Kuljettajalla ei ollut myöskään moottoripyörän kuljettamiseen oikeuttavaa ajo-oikeutta. Tekonimikkeeksi tuli törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen josta seuraa pitkähkö ajokielto.
Poliisi pysäytti lauantaina kymmenen aikaan kaksi naiskuljettajaa; toisen Ilmajoella ja toisen Seinäjoella. Molempien pikatestitulos antoi aiheen epäillä huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamista, eli rattijuopumusta.
Poliisille tuli ilmoitus sunnuntaiaamuna hiukan ennen viittä kolmesta miehestä, jotka olivat spraymaalamassa junaa Seinäjoen rautatieasemalla. Poliisi tapasi lähistöltä kaksi miestä, joista toisen repussa oli maalaamiseen sopivia tarvikkeita ja huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Miehet toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan. Junan kylkeen oli tehty useamman metrin mittainen töherrys, josta tulee useamman tuhannen euron korvausvaatimukset tekijöille.
Seinäjoella Vapaudentiellä tapahtuneen jalankulkijan yliajon aika on tarkentumassa. Tapahtuma-aika on ilmoitettua aiemmin, eli noin kahden aikaan yöllä, mahdollisesti jopa ennen kahta. Poliisi pyytää tuohon aikaan Seinäjoen Vapaudentietä ajaneita ilmoittamaan havainnoistaan vihjesivulle vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai Seinäjoen rikospoliisin vihjetietonumeroon 0295 447 325. Vihjetiedon mukaan onnettomuuden osallinen oli vaalea henkilöauto. Tapahtuman havainto-olosuhteet olivat kuitenkin hiukan epätäsmälliset, joten auton väritys saattaa olla muukin kuin valkoinen tai vaalea.
Seinäjoen Kiikuntiellä kuoli omakotitalon tulipalossa sunnuntaina aamulla talossa asunut n 70-vuotias mies. Tapahtumaa tutkitaan palonsyyn tutkintana ja kuolemansyyn tutkintana, joista ei lain mukaan tiedoteta enempää.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory